מעטפה חשודה הגיעה הערב (שלישי) למשרד ראש הממשלה. התוכן שלה נבדק ברגעים אלה. כך על הפרסום של אריאל כהנא הפרשן המדיני של העיתון 'ישראל היום.
מוקדם יותר רכב של היחידה לאבטחת אישים משיירת ראש הממשלה בנימין נתניהו היה מעורב כעת (שלישי) בתאונת דרכים סמוך למשרד ראש הממשלה. על פי דיווחים ראשונים, אחד הרכבים פגע באופנוע במקום והרוכב פונה לבית החולים.
מוקדם יותר היום, ראש הממשלה השתתף בטקס הזיכרון לחללי מערכות ישראל שהתקיים בבית יד לבנים. בנאומו אמר נתניהו: "אחיי ואחיותיי, בני משפחת השכול, זוהי גם משפחתי שלי, קרוב ליובל שנים מאז נפול אחי. שמעתי אם שכולה אומרת שהמילה כאב בראשי תיבות היא כל אחת בדרכה.
כל משפחה, כל אחד וכל אחת מאיתנו, עומדים בנשיכת שפתיים אל מול השבר, אל מול האובדן, אל מול החלל העצום שנפאר בתוכנו".
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
יצחק1
במשפט עדות אחת מפיו מילצ'ן טובע בשמפניה. ביום למחרת . פאקר קנה וילה להיות לידי. בחג הזה הוא חוגג עם המליארדר פאליק. ויאיר. יעביר את החג במיאמי.
06:36 30.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
האח הקטן
השמועות מספרות על דולרים ותכשיטים. למרבה הצער, המעטפה נעלמה.
06:02 30.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר