חדשות בעולם

צבא ארה"ב הודיע: מטוס קרב נפל מנושאת מטוסים בים סוף

צבא ארה"ב הודיע כי מטוס F18 נפל לים מנושאת המטוסים "הארי טרומן", המוצבת בים סופף. המטוס ורכב הגרירה אבדו ביםף אחד מאנשי הצוות נפצע באורח קל

צבא ארה"ב הודיע: מטוס קרב נפל מנושאת מטוסים בים סוף
צילום: (צילום: Grindstone Media Group\שאטרסטוק)

אירוע חריג בים: צבא ארה"ב הודיע הערב (שני) כי מטוס קרב מדגם F-18 נפל מנושאת המטוסים "הארי טרומן" המוצבת בים סוף. בהודעת הצבא נאמר כי כל אנשי הצוות נמצאו וחזרו לבסיסם, כשאחד מהם נפצע באורח קל.

לפי הודעת הצבא, האירוע התרחש בזמן שאנשי הצוות פעלו להזיז את המטוס להאנגר בספינה. מבדיקה ראשונית עלה כי בשלב מסויים איבדו שליטה על המטוס ורכב הגרירה, שנפלו לים. עוד ציינו כי "כל אנשי הצוות פעלו באופן מיידי כדי להתרחק מהמטוס לפני שהוא נפל מהספינה".

נושאת המטוסים "הארי טרומן" בים האדום. (גייל היטון\שאטרסטוק)

בעקבות האירוע, הצבא פתח בחקירה לבירור נסיבות התקרית. עוד הובהר כי "נושאת המטוסים וכל אנשי הצוות של האגף האווירי נותרו בכשירות מבצעית מלאה".

תגובות

4
3
יהודי שמח
28.04.25

זה מטוס חדשני שהופך לצוללת יכלו לבנות עשרות דירות יוקרה במחיר שלו...

1
יהודי סבבה
29.04.25

יכלו גם לתת לי את הכסף, או לקנות מנות פלאפל לכל עניי מזרח התיכון, או להשקיע את הכסף בבורסה, או.... הבנת נראה לי.

2
אדרבה
29.04.25

כסף בא וכסף הולך, העיקר שלא נפגע איש

1
המתבונן
29.04.25

פעם אחרונב אובמה שלח להם מזלט mq ועכשיו מטוס??? הם ירימו אותו ויעשו הנדסה לאחור. והופ הם מדינה עם חיל אוויר מתקדם.