רגע לפני שישיא משואה בטקס פתיחת אירועי יום העצמאות ה-77 למדינת ישראל, העיתונאי ואיש התקשורת האמריקני בן שפירו התייחס הערב (שני) לסערה סביב בחירתו – זאת אחרי שרבים בציבור בירכו על ההחלטה של השרה מירי רגב, בעוד שאחרים הביעו זעם על הבחירה בשפירו עקב עמדותיו הפוליטיות.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
"זה כבוד גדול בשבילי להיות פה" אמר שפירו בראיון לסרוגים. "כל האירוע הזה נערך בסימן של אחדות – יש כאן הרבה אנשים, עם הרבה דעות שונות. הדבר היחיד שחשוב לי זה שכולם מתחברים ביחד למען מדינת ישראל".
כשנשאל מה יש לו לאחל לעתיד של מדינת ישראל, שפירו אמר בפשטות: "חזק חזק ונתחזק".
שפירו הוא מהפרשנים הפוליטיים האהודים והמשפיעים ביותר בארה"ב. יש לו עשרות מיליוני עוקבים ברשתות החברתיות, ופרקי ההסכת האקטואלי היומי שלו, "המופע של בן שפירו", זוכים למאות אלפי האזנות.
בעת בחירתו, השרה רגב אמרה כי "בן שפירו הוא מגדולי תומכיה של מדינת ישראל בעולם. לאורך כל שנותיו בתחום התקשורת וביתר שאת מאז תחילת המלחמה הוא מפגין את תמיכתו חסרת הפשרות בישראל, בצדקת דרכה ובזכותה להגן על עצמה. בן מביא את הקול הישראלי למיליוני עוקביו ברחבי תבל ועושה זאת ברהיטות, באומץ ובנחישות שלא יודעת גבולות. הבחירה בו כמשיא משואה מבטאת את הכרת התודה שהחברה הישראלית רוחשת לו על נחישותו להוביל את מאמצי ההסברה של ישראל אל מול כל מבקשי רעתה".
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
מני
עוד אנגלוסקסי מופלץ,צריך לעשות להם מכסות הגירה
01:22 29.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מני
עוד אנגלוסקסי מופלץ,צריך לעשות להם מכסות הגירה
01:22 29.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר