לוחם הימ"ס, סמל שני נטע יצחק, וסרן עידו וולוך קצין שריון מגדוד 46, נפלו ביום שישי בקרב ברצועת עזה. כעת מתפרסמים פרטים נוספים על הקרב בו נפלו השניים.

על פי הדיווח של עיתונאי 'מאקו' שי לוי, מתחקיר ראשוני של האירוע עולה כי במהלך התקפה ביום שישי במרחב שג'אעיה של צוות קרב חטיבה 16 יחד עם יחידת המסתערבים של מג"ב (ימ"ס) שפעלו לטיהור המרחב, נהרג יצחק, כשבמהלך החילוץ התפתח קרב שנמשך כשעתיים, ובמהלכו נהרג קצין השריון מגדוד 46 עידו וולוך.

עוד עולה כי ההיתקלות הייתה בסביבות השעה 16:40. לאחר מכן הגיע למקום האמר שלעברו נורה טיל נ"ט ופצע את אחד הלוחמים באורח בינוני. כשעה לאחר מכן נורה טיל נ"ט על טנק מפגיעתו נהרג הקצין ולוחם נוסף נפצע באורח בינוני. עוד שני לוחמים נפצעו באורח בינוני מטיל נ"ט נוסף.

העלייה בתקריות בשבוע האחרון מגיעה בעקבות העמקת הלחימה ברצועת עזה, ובצה"ל מבהירים כי בהתאם להרחבת הלחימה, גדל גם מספר הנפגעים. חמאס סרבן וככל שזה ימשך נגביר את האש והכיבוש של מרחבים נוספים אליהם יעתיקו את מודל רפיח. נמשיך להדק טבעת על חמאס עד שיתגמש וישחרר חטופים".