הקלטות נוספות: במהלך שיחה בין א', סגן ראש החטיבה היהודית בשב"כ, ומפקד ימ"ר ש"י במשטרה אבישי מועלם, נחשף כי ראש השב"כ רונן בר הורה על מעצר מתיישב ללא ראיות, כך מתפרסם הערב (רביעי) בערוץ 14.

"צריך להיות חקירות למראית עין"

א' אומר למועלם: "אני אומר לך ביננו שראש שירות (רונן בר) רצה לעצור אותו חצי שנה מנהלי", ומסביר את שיטתו "אמרנו לו תקשיב לא צריך עכשיו לעורר את כולם. יהיה יותר טוב לתת לו הרחקה. ניתן לו הרחקה, לדעתי 4 חודשים ונראה להם שאנחנו לא פראיירים שהם הולכים למנהלי", מועלם השיב: "אבל אתה לא, אין לך כלום עליו תקשיב".

"פה אני צריך אותך" הוסיף, "אני את האמת רוצה את המעצרים גג מחר. עכשיו הכל אח שלי צריך להיות חקירות למראית עין, לא צריכה להיות השקעה גדולה הכל כדי שהפרקליטות…".

נזכיר כי אתמול פורסמו הקלטות נוספות בתכניתה של איילה חסון, לפי החשיפה, אלעד, סרן במילואים בצה"ל ובוגר לימודי קולנוע, הופעל על ידי השב"כ לתיעוד הפגנות ימין בנושאים שונים. הוא היה בקשר עם גורמים בחטיבה היהודית בשב"כ ששלחו אותו למספר משימות לתיעוד הפגנות, כולל הפגנה בירושלים בעד הרפורמה המשפטית.

אלעד פירט על אופן גיוסו והמשימות שהוטלו עליו. לדבריו, המשימות כללו הפגנות שונות של הימין, כולל הדגש שהושם על הפגנות התמיכה ברפורמה המשפטית.