הירי מתרחב: אזעקות צבע אדום נשמעו הלילה (רביעי) בחיפה, בקריות וביישובים רבים בגליל בעקבות טיל ששוגר מתימן. בצה"ל אמרו תחילה כי בוצעו ניסיונות יירוט "שתוצאותיהם בבדיקה", ובהמשך נאמר כי "בוצע ניסיון יירוט והטיל ככל הנראה יורט בהצלחה. ההתרעות הופעלו על פי מדיניות".

זו הפעם הראשונה שבה טיל בליסטי ששוגר מתימן הביא להפעלת התראות בצפון, אחרי שעד כה האזעקות מהירי של החות'ים היו בדרום, ביישובי המרכז ובירושלים. זו גם הפעם הראשונה שבה נשמעה אזעקה בחיפה ובקריות מאז תחילת הפסקת האש עם חיזבאללה בצפון בנובמבר האחרון.

ממד"א נמסר כי עד כה לא התקבלו קריאות במוקד 101, לא על נפילות ולא על נפגעים. עם זאת, צוותי מד"א יצאו לטפל במספר אנשים שנחבלו בדרך למרחב המוגן

בהתאם למדיניות החדשה של פיקוד העורף, מספר דקות לפני הפעלת האזעקות דובר צה"ל הודיע כי זוהה שיגור של טיל מכיוון תימן לשטח ישראל, כשמערכות ההגנה פועלות ליירט את האיום. זו הפעם השנייה שבה ניתנה התראה מוקדמת לירי של החות'ים, אחרי ההפעלה הראשונה בירי לעבר המרכז ביום שישי האחרון.