הביטוח הלאומי פרסם היום (שני) אזהרה ובה נמסר כי בימים האחרונים ישנם ניסיונות "פישניג" (דיוג) בקרב אזרחי ישראל ונשלחת אליהם הודעה בדבר פעילות חריגה בביטוח הלאומי. נציין, ההודעה אינה מטעם הביטוח הלאומי, היא מנסה להתחזות לאתר הרשמי ולדלות פרטי חשבון בנק ומידע אישי על התושבים.
עוד נמסר: "יש להימנע מהעברת פרטים או לחיצה על הקישור בהודעות מעין אלו. מערך הסייבר והמחשוב של הביטוח הלאומי מטפל בנושא מול הגורמים המקצועיים הרלוונטים ומדגיש כי לא מדובר במתקפת סייבר אלא ניסיון פישינג של גורמי חוץ.כמו כן, הביטוח הלאומי מבקש להדגיש שאם כתובת האתר אינה מסתיימת ב- GOV.IL, זהו סימן מובהק להודעות שאינן מטעמנו".
עוד באותו נושא
הבכיר באזהרה חריגה: ישראל בדרך לעימות חדשחדשות סרוגים

תגובות
שטויות במיץ" הקול בג לל ha בונים שיש במטבח
אני מכנה את הרשע מזה שנים הסולטן ארדואן ה 1.לועג ומגחיך אותו אבל אם המימשל לא יטפל יסודית בעניין הוא יצליח להגיע לגבול רמת הגולן והצפון.חיזבוללאהואכבר יאלץ לפנות אליו לעזרה והוא ייענה.טבח נוסף?
נשלחו גם הודעות שמתחזות לחברות האשראי
ינון מגל .אין עלייך בעולם .לא עושה חשבון לאף אחד .כל הכבוד .אתה מקסים וגל הכבוד לך.ישר כח