אחרי שני סניפים בירושלים ואחד במודיעין, ׳קראפט׳ פיצה ביסטרו, שנבחרה בשנת 2017 לאחת מ-50 הפיצות הטובות בעולם (top 50 pizza) פתחה סניף בתל אביב, את הסניף הראשון שלה בעיר והרביעי שלה בסך הכל.
הסניף החדש של קראפט פיצה ביסטרו, שידועים בהתמחות במטבח האיטלקי בזכות פיצות, פסטות ומנות ראשונות, נפתח בכיכר אתרים, במפלס ביניים, המשקיף לים, כך שמכל כסא במסעדה ניתן לצפות בים.

הפיצות מוכנות בטאבון ענקי ומוגשות במקום בסגנון נאפוליטני ונעשות מבצק מחמצת המוכן במקום בתהליך הכנה שאורך שלושה ימים. לצד התפריט העשיר, ישנו תפריט בירות, יינות וקוקטיילים.
המקום עוצב ונבנה על ידי הבעלים – דוד קפלן בעיצוב פיסולי דמיוני, המדמה מערה על החוף, באווירה חמה ומחבקת.
בתפריט תמצאו כמובן פיצות מגוונות ומקוריות שנאפות בטאבון ייחודי מבצק מחמצת שזוכה להכנה מיוחדת בפרק זמן של 72 שעות על מנת לייצר פיצה טעימה יותר עם בצק אוורירי וקריספי שניתן בקלות יותר לעיכול. כמו כן בתפריט מנות פתיחה רבות, במקום ישיבה פנימית וחיצונית באווירה נעימה וניתן לקיים בו אירועים פרטיים.
בתפריט: בראשונות: ׳קפרזה׳ – ₪34: עגבניה, מוצרלה, בזיליקום, בלסמי מצומצם ושמן זית. סלט ׳פנזנלה׳ – ₪52: מבחר עגבניות, מלפפון, בצל, קישוא, קרעי מוצרלה טריה, קרוטונים, צלפים וזיתים.
׳פטריות צלויות׳ – ₪44: פטריות פורטובלו ממולאות ב־4 גבינות ובצל שטוגן ביין, מוגש חם על רוטב שמנת
בגזרת הפסטות: ׳פפרדלה׳ – ₪56: רוטב עגבניות או רוזה, בזיליקום ופרמז‘ן. ׳פלין גבינות׳ ₪64: כיסוני פסטה ממולאים בגבינות ברוטב שמנת פטריות וכמהין. מוגש על קרם בזיליקום. רביולי ׳סלק ריקוטה׳ – ₪64: ברוטב חמאת לימון וטימין.
וכמובן איך לא, ההתמחות הכי טובה שלהם בפיצות. ׳מרגריטה׳ – קלאסית עם בזיליקום / ₪40/65 תוספות: פטריות, בצל, זיתי קלמטה, פלפל מתוק, פלפל חריף, עגבניות, אננס, גבינת פטה, צלפים / ₪3/5 תוספות מיוחדות / תוספת גבינה, בטטה, סלק, גבינת קממבר, קונפי שום, גבינת עיזים, אנשובי / ₪5/8
תוספות אחרי אפייה / דבש, סילאן, בלסמי, שמן כמהין, שמן שום, טחינה, בצל ירוק / ₪2/3.
׳פינוקית׳ – ₪50/80: גבינת קממבר, קונפי שום, דבש, ׳מסולקת׳ – ₪48/78: סלק מעושן, בצל סגול, בלסמי מצומצם, פלפל שחור, ׳אסלית׳ – ₪46/74: עגבניות, זיתי קלמטה, חריף, טחינה, ׳אוממית׳ – ₪48/78: שמפיניון, פורטובלו, שמן כמהין.
׳מתוקה׳ – ₪50/80: בטטה, גבינת עיזים, בצל ירוק, סילאן, ׳וג‘י׳ – ₪46/70: גמבה, בצל סגול, זיתי קלמטה, ׳מאוזנת׳ – ₪46/72: עגבניות, בצל סגול, צלפים, ׳יוונית׳ – ₪48/75: עגבניות, זיתי קלמטה, גבינת פטה
הפיצות מוגשות ב-2 גדלים: קוטר 25 ס"מ שמתאים ליחיד,וקוטר 35 ס"מ שמתאים לזוג. ניתן להזמין את כל הפיצות כפיצה לבנה על בסיס בשמל או בסיס פסטו במקום רוטב עגבניות / ₪4/7.
דוד קפלן, בעלי ׳קראפט׳ פיצה ביסטרו שאמון על מלאכת הקמת ועיצוב המקום: ״אני מתרגש לפתוח את קראפט פיצה תל אביב, מקום עליו חלמתי שנים ארוכות, ולשמחתי הגשמתי אותו. המקום נבנה בתהליך ארוך תוך הקפדה על כל הפרטים. מאחר והמקום עובד בסמוך לים, בחרתי לייצר חלל דמיוני שנתק את האורחים לרגע מהאינטנסיביות של תל אביב ותייצר עבורם תחושת שלווה טבעית. התפריט יהיה זהה לזה המוצע ללקוחות בירושלים ובמודיעין.
קראפט פיצה ביסטרו תל אביב
כתובת: הירקון 169, כיכר אתרים
כשרות: כשר למהדרין – רבנות ת״א
שעות הפעילות: בימים א׳- ה׳ 12:00 ועד 23:00, ו׳: סגור, שבת: כשעה לאחר צאת השבת ועד 23:00
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים