פיגוע דריסה התרחש הבוקר (שני) בצומת דהרייה שבדרום הר חברון. פצוע קל במקום המחבל נמלט עם הרכב לדהרייה. מדובר צה"ל נמסר: "ראשוני: התקבל דיווח על אירוע דריסה בצומת דהרייה שבחטיבת יהודה. הפרטים בבדיקה". פיגוע הדריסה אירע במהלך פעילות משטרתית בדהרייה, כוחות רפואה אזרחיים ממתינים לחבירה בצומת עתניאל.
אלירם אזולאי ראש המועצה האזורית הר חברון: "בדקות האחרונות התקבל דיווח על אירוע דריסה בצומת דהרייה במהלך פעילות ביטחונית. אני שולח רפואה שלימה לפצוע. הטרור בחברון ובדהריה לא שונה מהטרור בעזה ואני קורא לשר הביטחון לקיים את הדרישה שלנו לפרימטר סביב הישובים והכבישים . לפנות במבצע צבאי את הבנייה הבלתי חוקית הצמודה לישובים שלנו . ביטחון תושבינו מעל הכל".
מדוברות המשטרה נמסר: "בהמשך לדיווח הראשוני על אירוע דריסה בצומת דהרייה שבחטיבת יהודה: לוחמי יס"מ יהודה של מחוז ש"י פעלו משעות הבוקר בדהרייה כחלק ממבצע משילות נגד עבריינים וגורמי טרור".
"במהלך הפעילות זיהו לוחמי היס"מ רכב החשוד כגנוב וסימנו לו לעצור. הרכב לא נשמע לשוטרים ותוך כדי בריחה דרס לוחם יס"מ ופצע אותו באורח קל, לפי גורמי הרפואה. לוחם היס"מ פונה לקבלת טיפול רפואי. כוחות גדולים של משטרה וצה"ל פתחו במרדף אחר הדורס, חוסמים צירים ומבצעים כתר צבאי על מרחב דהרייה"
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
צבעוני
אני מבקש מצוות המעצר להניח את הערבי כשראשו מתחת לגלגל המשאית לנסוע קדימה ולהמתין ...
אני מבקש מצוות המעצר להניח את הערבי כשראשו מתחת לגלגל המשאית לנסוע קדימה ולהמתין על הראש כדי שאפשר יהיה להחזירו הביתה מתחת לדלת מבלי לפתוח אותה . הידיעה תעבור בשכונה ותקל על הסיורים במקום . למי שתוהה , הראש צריך להיות בעובי של A4 שיעבור מתחת . המשפחה כבר תזהה את הפנים .
המשך 14:24 14.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
פנינה
הפיגוע הוא על רקע לאומני, פלסטינאי שגנב רכב , דרס חייל ונמלט לאחד הכפרים הסמוכים לחברון, ולא על רקע פלילי כמו שנטען בערוץ 12. שדיווח כי מדובר "רק" בגניבת רכב.
12:45 14.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חני
כיף.
11:43 14.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר