חדשות בעולם

טראמפ: בשבת ייפתחו שיחות ישירות עם האיראנים

ראש הממשלה נתניהו התקבל בחמימות על ידי נשיא ארה"ב דונלד טראמפ בביקורו השני מאז חזר טראמפ לבית הלבן. על הפרק החזרת החטופים, תקיפה באיראן והורדת המכסים

טראמפ: בשבת ייפתחו שיחות ישירות עם האיראנים
צילום: נתניהו וטראמפ בבית הלבן (אבי אוחיון/לע"ם)

ראש הממשלה בנימין נתניהו הגיע בפעם השנייה בקדנציה השנייה של טראמפ, לביקור בבית הלבן.

הנשיא טראמפ חיכה לו בפתח הבניין וליווה אותו לחדר הישיבות שם חתם נתניהו בספר האורחים. השניים שוחחו מעט ביחידות עד שנכנסו המשלחות לדיון המשותף, כשעל הפרק כמובן סוגיית המלחמה והחטופים, התקיפה באיראן וגם הורדת המכסים שהטיל טראמפ על סחורות מישראל.

נתניהו בבית הלבן רועי אברהם
נתניהו בבית הלבן רועי אברהם| צילום: נתניהו מתקבל בבית הלבן (רועי אברהם/לע"ם)

בהצהרה המשותפת אמר הנשיא טראמפ: "היו שיחות נהדרות היום על איראן ועל המכסים. הגענו לפתרונות מאוד טובים".

נתניהו: "אנחנו עובדים על עסקה נוספת ונקווה שנצליח. נוריד את כל פערי הסחר עם ארה"ב".

טראמפ הוסיף כי בשבת ייפתחו שיחות ישירות עם האיראנים על סוגיית הגרעין.

נתניהו חותם בספר האורחים בבית הלבן (אבי אוחיון/לע"ם) (נתניהו חותם בספר האורחים בבית הלבן (אבי אוחיון/לע"ם))
נתניהו וטראמפ בבית הלבן (אבי אוחיון/לע"ם) (נתניהו וטראמפ בבית הלבן השבוע(אבי אוחיון/לע"ם))

תגובות

8
8
מכירת חיסול
07.04.25

נתניהו ושורע שתי יצאניות בלות. מילצ'ין קנה אותם, הקטרים קנו אותם. ראש ממשלה למכירה

7
מתנאל
07.04.25

שורדת השבי אילנה גריצ'ווסקי פנתה לחברי הממשלה בנאומה בהפגנה בכיכר הבימה בתל אביב ואמרה: "איך אתם יכולים לישון בלילה כשאתם מפקירים אותם? אני לא כאן כי אני גיבורה, אלא כי אני אזרחית ובת זוג שלא מוכנה לוותר, לא על מתן בן הזוג שלי ולא על המדינה שלי". גריצ'ווסקי הוסיפה: "מדינת ישראל חייבת לשים יוזמה על השולחן להחזיר את כולם בבת אחת, לא בפעימות, לא בקבוצות. אנחנו רוצים את כולם עכשיו".

6
דוד
07.04.25

טראמפ זימבר אותנו קיבינימט איתך ביבי