עודד הרוש, ששימש ככותב ומגיש בדיגיטל של "כאן", עוזב את התאגיד ומצטרף לערוץ 14. הרוש ישמש כמגיש בערוץ ויגיש תכנית לילית חדשה.

הרוש הצטרף לתאגיד עם הקמתו והגיש את הסדרה "קול התור", שעסקה בפרשיות השבוע בזווית אקטואלית. בעברו הגיש בערוץ גם בערוץ הידברות, ומרבה לעסוק בתכני יהדות. הרוש נפצע במהלך שירות המילואים במלחמת חרבות ברזל.

הרוש שימש בעברו כחבר מועצת העיר דימונה ושימש כיושב ראש וועדת חינוך בעיר. בנוסף, הקים בית מדרש לצעירים המשלב יצירה יהודית לצד לימוד יהגות. הרוש שימש כסמנכ"ל בעמותת דרך עמ"י, המנהלת מרכזי זהות יהודית ברחבי הארץ.

נזכיר כי גם עקיבא וייס הודיע לפני מספר שבועות שיעזוב את התאגיד, לטובת תפקיד הכתב הפוליטי של מקור ראשון. בנוסף, גם עומרי חיים עזב את התאגיד ועבר לערוץ 14, שם הוא משמש כראש דסק ערבים.