אחרי ביטול מועמדתו של אלי שרביט לראש השב"כ תוך פחות מ-24, במערכת הפוליטית ממשיכים לתקוף את נתניהו. גדי אייזנקוט תוקף את ראש הממשלה: "נתניהו פועל לפי לחץ צייצנים"
איזנקוט: "נתניהו איבד את היכולת לפעול לטובת האינטרסים הלאומיים. המאבק שלנו הוא על עתיד המדינה, חיזוק הביטחון ושימור אופיה הדמוקרטי, זו הסיבה שחשבתי שאלי שרביט הוא מועמד מתאים וראוי- ידעתי שיבטיח עקרונות אלה בשעת סערה ואיומים חמורים.נתניהו בלחץ צייצנים, הוכיח שוב שהוא לחיץ ופעל שוב משיקולים פוליטיים על חשבון טובת המדינה".
מוקדם יותר ראש האופוזיציה יאיר לפיד תקף את נתניהו: "ראש השב"כ זה לא עוד מינוי. זה לא ג׳וב שמודיעים ומתחרטים עליו אחרי 24 שעות בגלל כמה צרחות. זה קודש הקודשים, זו פגיעה בבטחון המדינה. ממשלת השבעה באוקטובר איבדה את אמון העם"
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
1 דיונים
הנה הנה
מעניין מדוע ביבי בוחר במשך שנים דמויות שהן מה0מאל....
10:57 01.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
סתם אחד מיואש
זאת השיטה של ביבי.
15:17 01.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר