שרת התחבורה מירי רגב, התראיינה ב"פגישה" אצל רוני קובן, ונשאלה על סדרת אנשים האם לדעתה הם אחראיים לטבח ה-7 באוקטובר.
בין יתר האנשים שרגב אמרה כי הם אחראיים היו, אילן שילוח, שקמה ברסלר, דן חלוץ, נדב ארגמן, אריק שרון, בני גנץ, יואב גלנט, נפתלי בנט, יאיר לפיד, היא עצמה – מירי רגב וראש הממשלה בנימין נתניהו.
רגב, המשיכה וביקשה להבהיר, "האם לראש הממשלה בנימין נתניהו יש אחריות? התשובה היא לא. לכל הממשלה כולה יש אחריות".
בתחילה היא טענה כי דובר צה"ל לשעבר דניאל הגרי לא אחראי, אך לאחר מכן אמרה גם לו יש אחריות מסוימת. כך גם היא התלבטה לגבי יצחק רבין, אבל לבסוף טענה כי גם הוא נשא באחריות מסוימת בגלל אוסלו.
מירי רגב: נתניהו אחראי לטבח 7 באוקטובר, יחד עם כל הממשלה | הריאיון המלא – מחר ב"פגישה" אחרי מהדורת כאן חדשות@regev_miri pic.twitter.com/EVqDNgzevo
— כאן חדשות (@kann_news) March 28, 2025
תגובות