לקראת חול המועד פסח, ולפני שתשמעו את הילדים אומרים לכם כל הזמן: "אמא, אבא, משעמם לי!". ריכזנו עבורכם מספר רב של אטרקציות שניתן לעשות וללכת אליהם בפסח.

מתחם הקניות והבילוי חוצות המפרץ אאוטלט פותח במהלך חופשת הפסח "כפר אינדיאני", שיפעל במהלך חול המועד פסח, החל מה-14.4. עד ה-17.4 והוא כולל מגוון רחב של פעילויות ללא תשלום, לכל המשפחה.

ה"כפר האינדיאני" פתוח לקהל הרחב והוא כולל מתחמים המעוצבים בהשראת התרבות האינדיאנית, עם אטרקציות ופעילויות שיכנסו את המבקרים לחוויה קסומה ואותנטית המאפשרות לחוות את המסורת של השבטים האינדיאנים.

במרכז הכפר יוצבו אוהלי טיפי באווירה אותנטית, מתחם צ'יף אינדיאני, סירות קנו כעמדות צילום, מתחמי יצירה, משחקיה עוד ועוד. כמו כן הכפר יכלול סדנאות שונות, ומתחלפות (כל יום שתי סדנאות) באמצעותן ניתן ללמוד על התרבות והמסורת האינדיאנית.

בין הסדנאות המתחלפות: בניית דגם אוהל אינדיאני, בניית סירת דגם של קאנו, קישוטי תופים אינדיאנים, הכנת תמונה אינדיאנית ממקלות וצמר, הכנת משחקי חץ וקשת, יצירת לוכד חלומות, פינות ציור ועוד הכניסה לכפר חופשית. כל הפעילויות פתוחות לקהל הרחב – ללא עלות.

הופעות, הצגות והפעלות

קניון עופר קניותר, מקבוצת קניוני עופר, יערוך במהלך חודש אפריל וחג הפסח, אירועים חגייגים ולא תשלום, כולל הצגות, מופעים, והפעלות, כולל במהלך חול המועד פסח. אירועי אפריל ייערכו לכל המשפחה, במהלך החודש בשעות 17:30.

בין הפעילויות: ביום רביעי ה-02.04.25 בשעה 17:30  מופע של כוכב הילדים צ'יקולולו – מופע לכל המשפחה, שמח, שכולו מסיבה אחת גדולה, עם שירי ילדים והומור.

במהלך חול המועד פסח: ביום ראשון ה-06.04.25 בשעה 17:30: "מהומה בכוורת", הצגת ילדים עם שי ומאי הדבורה שמצילים את הכוורת לאחר שהדב הגדול גנב את כל הדבש מהדבורים. מופע מקסים ונוגע ללב על חברות מופלאה, הדדיות, אומץ לב ואהבה.

ביום רביעי ה-09.04.25 בשעה 17:30 המופע " משה בתיבה" – אגדה קסומה על הסיפור המקראי הידוע. יוכבד בונה תיבה ומשאירה את משה הקטן ביאור, יוכבד מבקשת ממרים אחותו הגדולה לשמור עליו, וכל החברים הטובים עוזרים לה לשמור על התינוק הקטן ובעזרתם מצליחה מרים.

ביום שני ה 14.04.25 – בשעה 17:30 "הקרנבל של עדידי" מופע מקפיץ לכל המשפחה בשילוב הרקדה, דמויות מתחלפות, שירים ולהיטים שכולנו אוהבים.

ביום רביעי ה 16.04.25 –"שלגיה" – הצגה לכל המשפחה, שלגיה הנסיכה היפיפיה בורחת מהארמון מהמלכה המכשפה ומגיעה לבית ביער, בו מתחברת לגמדים המקסימים. עיבוד לאגדת הילדים של האחים גרים.

ביום ראשון ה 20.04.25 מופע "פיית החברות" – פיית החברות מלמדת חברה טובה למה כל כך חשוב לעשות מעשים טובים. הצגה מרגשת בנושא חברות. ההשתתפות בפעילויות פתוחה לקהל הרחב – וללא תשלום!

מתחם איפור, מתנפחים ותחרויות

עמי ב.ס.ר סיטי מקבוצת עמי גרופ יארח בחוה"מ פסח שלושה ימים של "פסח מהאגדות" עם תפאורות ענק ומתנפחים מהאגדות, מתחם איפור ובלונים משחקים ותחרויות עם שלגיה ושבעת הגמדים, סדנאות יצירה של הכנת כתרים וציורי חול, מתחם קסמים, מופעי פריצה של אנה ואלזה והכרכרה הקסומה ועוד ועוד.

אירועי פסח מהאגדות יתקיימו בתאריכים 15-17.4.25 במתחם עמי ב.ס.ר סיטי בפתח תקוה הכניסה חופשית עמי ב.ס.ר סיטי מקבוצת עמי גרופ יקיים חגיגה של פסח מהאגדות עם תפאורות ענק ומתנפחים מהאגדות, משחקי קצב ומעגלי תופים, קישוט טירות בממלכת האבירים, מתחם איפור ובלונים עם שלגיה ושבעת הגמדים, סדנאות יצירה של הכנת כתרים וציורי חול, מתחם קסמים עם תיבת בריחה ומופע מרכזי של אנה ואלזה והכרכרה הקסומה.

האירועים יתקיימו בתאריכים 15-17.4.25 במתחם עמי ב.ס.ר סיטיבין השעות 16:00-20:00הכניסה חופשית אודות המתחם עמי בסר סיטי, מקבוצת עמי גרופ הוא אחד ממרכזי הקניות והעסקים המובילים בישראל.

המתחם נמצא בפתח תקווה על נתיב הרכבת הקלה וכולל 27 אלף מ"ר של מסחר שמעליהם ארבעה מגדלי משרדים המתנשאים לגובה 30 קומות.המתחם כולל מגוון ענק של חנויות מענף האופנה, קולינריה (מסעדות ובתי קפה) כושר וספורט, הלבשה, פארם, פנאי, בילוי, ועוד.