דוד סלה, אחיה של מיכל סלה ז"ל שנרצחה ב-2019 על ידי בעלה והפכה לסמל המלחמה באלימות נגד נשים, לך לעולמו לאחר שנפצע קשה בתאונת דרכים, כך דווח באתר 'ישראל היום'.
מטעם קהילת יישוב לשם, שם התגורר סלה ז"ל, נמסר: "בִּלַּע הַמָּוֶת לָנֶצַח, וּמָחָה ה' דִּמְעָה מֵעַל כָּל פָּנִים. קהילת לשם מחבקת את אביטל ואת הבנות כרמל, אריאל ויובל והמשפחה האהובה ועומדת לצידם. הודעה לגבי פרטי הלוויה וניחום אבלים תימסר בהמשך".
תגובות
איך אתם נונתנים במה לתגובות כאלה???? לא מבינה את הערוץ הזה סרוגים! אתם לא עושים סינון לתגובות לפני שאתם מפרסמים אותן? איך נתתם במה לתגובה "פחות מתנחל יותר טוב". בושה לאדם שרשם את זה ובושה לסרוגים שנתנו לזה במה. מקווה שתהיו מספיק הוגנים לפרסם את התגובה הזו שלי. אני בכל מקרה לעולם לא אכנס לאתר שלכם. תתביישו שנתתם במה לתגובה של מי שרשם את זה כשהאדם שנהרג בטרגדיה עדיין לא נקבר אפילו.
פחות מתנחל זה בשורה טובה לעמישראל.
בשורה חדשה . בשורה טובה , שהשנאה תעלם ממך .
אשה רעה. חסרת לב, מסכנים האנשים שקרובים אלייך.
תשובה נבלה מסריחה
כל כך שקוף שהיועמשית אשמה.
יותר מידי אנשים מתים לשווא במדינה הזאת, אנשים מאבדים את יקיריהם ואף אחד לא לומד לקח. ממשלה שמפקירה את אזרחיה בכל תחום וחצי מדינה בטוחה שהשמש זורחת לפוליטיקאים המושחתים האלה מהת#ת