ברוך דיין האמת. בסוף השבוע האחרון הלך לעולמו היום הזמר יוסי שועה, אחד מהכוכבים הבולטים בזמר הים תיכוני בשנות התשעים. שועה נפטר בגיל 60 בלבד לאחר שניהל מאבק ממושך במחלה קשה. שועה ז"ל היה זה שגילה את שרית חדד וערך את ההיכרות הראשונה שלה עם הזמר הים תיכוני כשהפגיש אותה עם האמרגן אבי גואטה.
בעיר הולדתו ספדו לו ואמרו כי מדובר באבידה גדולה לעיר ולאוהבי המוזיקה המזרחית: "הוא היה אחד האנשים עם הלב הכי גדול שאנחנו מכירים, זמר בקנה מידה בינלאומי. לצערנו, הוא לא קיבל את הכבוד המגיע לו, אבל מי שהכיר, וזה כולל את כל הזמרים הים תיכוניים שגדלו על שיריו, מתאבל על האבידה הגדולה".
איש התקשורת והשדרן ירון אילן ספד לו בבכי: "יכול להיות שלרבים השם של יוסי מוכר אך לא זכור, אבל יוסי היה מחלוצי המוסיקה המזרחית, זמר של חאפלות מטורפות ואיש עם לב ענק.. הכרתי את יוסי לפני שלושים שנה כשהתחלתי לשדר ברדיו, דרך מי שהיה העורך שלי באותם ימים, אבשלום בנימין ז"ל".
"באותה תקופה בדיוק היה ליוסי להיט ענק שנקרא 'אישה' ובהמשך גם להיט שכולם שרים עד היום 'מי זה אמר לך' וכמובן שרבים הכירו את יוסי מהלהיטים בעירקית שאותם פשוט ביצע בצורה מושלמת. יוסי היה מתארח מידי פעם בתוכנית 'שישי שמח' ותמיד עם חיוך מנומס ושמחה אמיתית בלב. תמיד עצוב להיפרד מאמן וזמר וחשוב תמיד לזכור שישנם כאלו שעשו דרך במוסיקה המזרחית והשפיעו עליה ובעיקר הביאו שמחה לכל כך הרבה אנשים".
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
עופר אלימלך - ישראל
יהי זכרו ברוך
23:10 25.03.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר