דורון קדוש הכתב הצבאי של גלי צה"ל, התפוצץ היום (שישי) על דוברו של ראש הממשלה נתניהו, דוסטרי ותקף אותו: "דובר ראש הממשלה, עומר דוסטרי, פחות התחבר למה שכתבתי כאן אתמול, אז הוא עשה בדיוק את מה שעשה עם שורת כתבים אחרים שלא נוחה לו – והעיף אותי מתפוצת ההודעות של לשכת רה״מ. אני ממש לא הראשון, בטח שלא האחרון".

דבריו אילו של קדוש, הגיעו לאחר שהאחרון כתב בטלגרם שלו כי סביבת ראש הממשלה מתדרכת בשם "גורם מדיני". דוסטרי כעס על כך מאוד, והסיר אותו מקבוצת הדוברות.

עוד הוסיף קדוש כי: "מה שד״ר דוסטרי שוכח (ולא במפתיע) הוא שאנחנו לא עובדים אצלו, ושהתקשורת עובדת למען הממלכה ולא למען המלך. הוא ימשיך להלך אימים, להתנהג בבריונות ולהעיף כתבים מקבוצות של תמונות יח״צ, כי זה הדבר היחיד שעוד נותר לו לעשות בתסכולו הרב. אנחנו נמשיך לעבוד ולהביא בפני הציבור אמת והגינות, שאצלו חסרים".

לסיום אמר קדוש: "ד"ר דוסטרי, שעוקב כאן בטלגרם באדיקות ובצדק – אתה לא מאיים עלינו. התבלבלת".