חוק הגיוס: למרות האיומים בפרישה, נראה כי יו"ר יהדות התורה השר יצחק גולדקנופף יתקפל ולא יפרוש, למרות שחוק הגיוס יידחה לכנס הקיץ של הכנסת.

לפי פרסום של יקי אדמקר מ"וואלה", נבחנת הצעה לפיה שר הבינוי והשיכון גולדקנופף לא יפרוש מהממשלה לאחר העברת תקציב המדינה, חרף הבטחתו. בתמורה, כל חברי מפלגת יהדות התורה יציבו אולטימטום לקואליציה ובו יאמר כי במידה וחוק הגיוס לא יעבור תוך שלושה חודשים, כל חברי יהדות התורה יפרשו יחדיו מהממשלה.

בנוסף, פורסם כי היום הגיעה משלחת שכללה את בנו של האדמו"ר מגור לביתו של הרב לנדו בבני ברק, אך לא הושגו הסכמות בנושא הגיוס. גורם המעורה בפרטים העריך כי גולדקנופף לא יפרוש מהממשלה למרות הבטחותיו.

נזכיר כי היום פורסם כי מפלגת עוצמה יהודית הגיעה להסכמות עם הקואליציה בנושא החזרה לממשלה, כעת, האיום של המפלגות החרדיות להצביע נגד התקציב לא מסכן את הרוב של הקואליציה בהצבעה.