לידיעת אילון מאסק: גולשים רבים ברחבי העולם דיווחו הערב (שני) פעם נוספת על תקלה ברשת החברתית X, שלא הציגה ציוצים במשך דקות ארוכות. רק אחרי יותר משעה של השבתה, התקלה תוקנה והציוצים חזרו להופיע באתר.
זו הפעם השלישית היום שבה הרשת החברתית נופלת. התקלה הראשונה נרשמה בסביבות השעה 12:00 בצהריים (לפי שעון ישראל), ונמשכה כחצי שעה. בשעה 15:30 דווח על תקלה נוספת שנמשכה כ-20 דקות, וכעת הרשת החברתית נפלה בפעם השלישית תוך מספר שעות.

רשת X, שנרכשה על ידי איש העסקים והמולטימיליארדר אילון מאסק, בדרך כלל יציבה, בטח בהשוואה לרשתות החברתיות של מטא, אבל נראה כי גם היא נתקלת בקשיים טכניים. רשת הטוויטר הפכה לזו המזוהה עם עיתונאים ופוליטיקאים, שמפרסמים בה הכרזות, מעלים בה חדשות ודנים בינם לבין עצמם, כשהציבור צופה ומתערב בדיונים.
מאסק עצמו שמחזיק ברשת, מונה לפני כחודשיים לשר לענייני התייעלות ממשלתית בממשל של דונלד טראמפ. בתוך זמן קצר הוא מצא אלפי סעיפים של מאות מיליארדים אותם משלמת ממשלת ארה"ב לגופים שונים, ללא כל הצדקה.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
אריה נ.
כנראה הגרזן הכה במקום הלא נכון!
18:47 10.03.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר