דובר צה"ל עדכן היום (ראשון) כי מוקדם יותר זוהו מספר מחבלים שפעלו בסמוך לכוחות צה"ל בצפון רצועת עזה וניסו להטמין מטען בקרקע. כלי טיס של חיל האוויר תקף את המחבלים.
נזכיר כי אמש, עיתונאי חדשות 12, אלמוג בוקר, חשף כי בצה"ל כבר העניקו שם למבצע המתקרב של ישראל ברצועת עזה. מטבע הדברים בוקר לא חשף את השם, אך מדובר בעוד דיווח שמעמיק את ההערכה כי ישראל בדרך חזרה ללחימה בעזה בעקבות סירובו של ארגון הטרור הרצחני חמאס להמשיך לשלב ב' של עסקת החטופים.
נזכיר כי לפני כשבועיים, צה"ל אישר שהותקפו מספר פעילי טרור שניסו לבצע הברחה לתוך שטח רצועת עזה באמצעות רחפן. הפלסטינים דיווחו על מספר הרוגים ופצועים.
מדובר צה"ל נמסר כי "זוהה רחפן אשר חצה משטח מדינת ישראל לדרום רצועת עזה במטרה לבצע הברחה לשטח רצועת עזה. הרחפן היה במעקב לאורך טיסתו, כלי טיס של חיל האוויר תקף את הרחפן ומספר חשודים שאספו אותו בדרום הרצועה".
עוד נמסר כי "לאחרונה זוהו מספר ניסיונות הברחה לרצועת עזה באמצעות רחפנים. כוחות הביטחון פועלים לאיתור החשודים שביצעו את הברחת הרחפן לרצועה, על מנת למצות עמם את הדין".
"צה״ל וכוחות הביטחון לא יאפשרו פעילות טרור מכל סוג וימשיכו לפעול ככל הנדרש על מנת לשמור על ביטחון אזרחי מדינת ישראל".
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
0 דיונים
שריונר
בכותרת: חיל האוויר בתמונה: טנק
11:39 10.03.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
.
לאצדובר על להעביר את כל הזבלים האלה למצרים וירדן?? או אפילו פשוט לים התיכון? איך עדיין מתעסקים איתם?? די כבר
14:46 09.03.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
Dsonorid
נותנים להם זמן להכין מלכודת
14:06 09.03.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יהודה
כול עזה ממולכדת לתקוף אותם מהאוויר
12:38 09.03.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר