פרסום תחקירי שבעה באוקטובר: לקראת פרסומם של תחקירי צה"ל על המחדלים שהובילו לטבח הקטלני של חמאס בעוטף עזה, האב השכול יהושע שני הביע תרעומת על אי הצגת התחקירים למשפחות השכולות לפני פרסומם בתקשורת.

"לא שילמו מספיק ללמוד את התחקיר טרם פרסומו"

"דובר צה"ל דניאל הגרי! לאיזו תחתית הגעתם?" כתב שני. "אני והורים שכולים רבים מקבלים טלפון בשעה האחרונה שבשעה 5 יתפרסמו תחקירי ליבה של ה-7 באוקטובר. אתם אמיתיים? אנו צריכים להיעזר באמצעי התקשורת על מנת לקרוא את התחקירים?".

"לא שילמו מספיק שניהיה זכאים ללמוד את התחקיר טרם פרסומו?" הוסיף ושאל. "אני קורא לך לתקן את המעוות! עדיין לא מאוחר. יהושע שני, אביו של סרן אורי מרדכי שני הי"ד".

בעקבות הביקורת ברשת, בדובר צה"ל עדכנו כי פרסום התחקירים נדחה לערב (חמישי), והם יפורסמו בשעה 19:00 במקום ב-17:00 כפי שתוכנן במקור.