חדשות

בזמן העברת החללים: משאיות סיוע נכנס לרצועה | צפו בתיעוד

אבדה הבושה: בזמן שגופות החללים החטופים מועברים לידי ישראל בטקס משפיל, הסיוע ההומניטרי ממשיך לזרום לרצועת עזה

בזמן העברת החללים: משאיות סיוע נכנס לרצועה | צפו בתיעוד
צילום: סיוע הומניטרי נכנס לרצועה (צילום: חיים גולדברג\פלאש 90)

מקומם: פעילי תנועת צו 9 תיעדו הבוקר (חמישי) משאיות סיוע הומניטרי נכנסות לתוך רצועת עזה בזמן שארבעת גופות החללים הועברו לידי ישראל.

משאיות סיוע
משאיות סיוע| צילום: (צילום: צו 9)

מצו 9 נמסר כי: "גם בבוקר הקשה הזה, בו שבים ארבעת חטופנו בארונות אחרי שנרצחו בידי מרצחי חמאס את משאיות הסיוע לחיזוק ושיקום האיוב האכזרי ממשיכות כמדי יום הישר למפלצות".

תגובות

12
10
דוד רז
20.02.25

עם דפוק

9
עולם מטורלל
20.02.25

עולם מטורלך

8
שירי מנתניה
20.02.25

וכשהגופות היו בעזה שנה שלמה ונכנס סיוע - זה לא צורם??? זה כן בסדר? להיפך, כיפוף היד לישראל תמורת החזרת חטופים - הגיוני ומתבקש, אבל סיוע שנכנס, בלי שקיבלנו חטופים שנה שלמה, מקומם!!!!!! היו אמורים להשתחרר כבר לפני שנה, כולם ומיד אחרי זה היינו צריכים ללכת למערכה אמיתית נגד האויב, מכרעת, עם מצור מלא לגמרייי כולל ניתוק מים. הערבוביה בין החטופים לבין הלחימה לבין סיוע הומניטרי לבין ההבטחות של ביידן לחמאס שלא ניכנס לרפיח - בלתי נסבלת!