אירוע ירי חמור בלב תל אביב, מהמשטרה וארגון מגן דוד אדום נמסר כי שניים נפצעו קשה ברחוב יהודה עמיחי בתל אביב, כחלק מאירוע ירי שמסתמן כפלילי.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
על פי הדיווח של ארגון מגן דוד אדום, לפני זמן קצר התקבל דיווח על אירוע ירי בעיר תל אביב ובו שני פצועים. חובשים ופרמדיקים הוקפצו לזירה, שם איתרו הצוותים שני פצועים קשה הסובלים מפציעות חודרות. כאשר לפחות אחד מהם מחוסר הכרה.
צוותים נוספים שהגיעו לזירת האירוע תיארו את המקרה הקשה, פראמדיק הצלה נתנאל ולד וחובשי הצלה משה אדלר ושימי ברוורמן מדווחים: "כשהגענו לזירת האירוע עם אמבולנס מד"א אותו אנו מאיישים, מצאנו שני נפגעים במצב אנוש ובינוני עם חבלות חודרות בגופם לאחר שככל הנראה נפגעו באירוע אלימות. יחד עם חובשים ופראמדיקים של מד"א, ביצענו פעולות החייאה מתקדמות בצעיר כבן 30 עם חבלות חודרות בגופו, והוא פונה תוך כדי המשך פעולות החייאה מתקדמות לחדר הטראומה בבית החולים איכילוב בעיר.כמו כן הענקנו טיפול רפואי ראשוני לגבר בן 34 עם חבלות חודרות בגפיים התחתונות, ופינינו אותו במצב בינוני להמשך טיפול בבית החולים איכילוב בעיר."
מצוותי החירום נמסר כי חובשים ופראמדיקים של ארגון מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח איכילוב 2 גברים בשנות ה-30, בהם: אדם אחד במצב אנוש, תוך כדי ביצוע פעולות החייאה, ואדם נוסף במצב בינוני.
מה דעתך בנושא?
7 תגובות
1 דיונים
x3VWWR03BHW
21:30 20.02.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
SFmJUug1SfH
20:59 20.02.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חנה
ארגוני הפשע עובדים עם ממשלת הדמים? תמיד כשבנימין בצרות. יש צרות. שימו לב. האם אנחנו מטומטמים?
07:33 19.02.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נבו
בתגובה ל: חנה
הכותבת חנה טיפשההה !!!
09:34 19.02.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אס
מדינה של פשע
06:29 18.02.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
Sakarya Escort Kızlarla Güzel Vakit Geçirin
05:48 18.02.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עם משטרה כזו , עדיף להשאר סגור בבית או ללכת עם שומר ראש פרטי ... משטרה שהיא כשלון מוחלט ...
הרבה בטחון פנים קבלנו מאז שבן גביר הפך לשר ... אמנם כבר התפטר אך רוחו עדייןמנשבת מעל המשטרה העלובה שלנו...
02:30 18.02.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר