הרמטכ״ל, ביקר במהלך השבוע בחיל הים עם מפקד חיל הים, אלוף דוד סער סלמה ומפקדים נוספים.כחלק מהביקור קיים שיח עם לוחמי שייטת 13 אודות פעילותם במלחמה ושיבח אותם על לחימתם כנגד ארגוני הטרור בכלל הגזרות.

במהלך דבריו עם הלוחמים התייחס הלוי לתמונותיהם של מחבלי חמאס הניצבים לצד החטופים המשוחררים ושלח מסר ברור: "אל תתרגשו מסרטים של פעילי חמאס עומדים במדים מגוהצים בטקס החזרת חטופים בעזה, אלה פעילים שעד לפני הפסקת האש פחדו להתייצב מולכם, החביאו את המדים, ישבו באיזה אוהל במואסי בבגדים אזרחים".

לדבריו: "אחרי שהתחילה הפסקת האש גיהצו את המדים באו ועומדים בחזה מתוח על הבמה, וכשאנחנו נחזור הם יבינו חזרה מי אנחנו ומי הם וככה צריך להסתכל על זה. לנו יש אוויר, לנו יש כוח, יש לנו עמוד שדרה, הרבה מאוד נחישות. ואת הדבר הזה אנחנו בונים מלמטה כלפי מעלה ומלמעלה כלפי מטה ואם ההנחיות שלנו, והפקודות שלנו והעשייה שלכם הכל מתחבר לאותו ציר בשרשרת הפיקוד, אף אחד לא יכול לשבור את הדבר הזה"