הולכת רגל כבת 50 נהרגה לאחר שנפגעה מרכב, בכביש 4 סמוך לצומת מת"מ. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהגיעו למקום ביצעו בה ניסיונות החייאה, אך לבסוף נאלצו לקבוע את מותה.

פאראמדיקית מד"א שחר מצרי סיפרה: "ראינו רכב פרטי עם סימני פגיעה בפח ובסמוך שכבה על הכביש אשה כבת 50 מחוסרת הכרה עם חבלה רב מערכתית, ביצענו בדיקות רפואיות ובתוך זמן קצר נאלצנו לקבוע את מותה."

בתאונה נוספת בשעה 06:04 הולך רגל כבן 50 נפצע באורח קשה לאחר שנפגע מאופנוע כשחצה את הכביש ברחוב זאב ז'בוטינסקי סמוך לבורסה ברמת גן. כוחות ההצלה העניקו לו טיפול רפואי ופינו אותו לבית החולים איכילוב כשהוא מחוסר הכרה, עם חבלה רב מערכתית.

חובשי רפואת חרום במד"א ידידיה פרידמן, שמוליק אינדיג ונבו בייקר סיפרו: "ראינו גבר כבן 50 שוכב על הכביש מחוסר הכרה, עם חבלת ראש קשה, הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים העלנו אותו לניידת טיפול נמרץ ופינינו אותו לבית החולים כשמצבו קשה ולא יציב. רוכב האופנוע שהיה במקום לא נזקק לטיפול."