גם אמש ערוץ 14 הגיע רק למקום השלישי בקרב ארבעת הערוצים הגדולים בישראל, כשרק משבצת החדשות הצילה אותו מהפסד מוחלט לרשת 13. עם זאת, גם במשבצת הזאת נרשמו נתונים זהים בין המהדורות של שני הערוצים.
בגזרת החדשות מה שהיה הוא שיהיה: חדשות 12: 17.5%. חדשות 14: 8.1%. חדשות 13: 8.1%. חדשות 11: 3.4%.
בהמשך הערב המגמה נשמרה: חשיפה בקשת 12: 17.8%. אהבה חדשה ברשת 13: 8.5%. הפטריוטים בערוץ 14: 7.2% אויבים בכאן 11: 3.5%.
בהמשך הערב לא נרשמו שינויים מיוחדים: אולפן חשיפה בקשת 12: 13%. הצינור ברשת 13: 6.1%. סטורי לילה בערוץ 14: 2.9%. חדשות הלילה בכאן 11: 1.5%.
תגובות
העלהום של כל כלי התקשורת על ערוץ 14 סרוגים כמו תמיד "רקדני מה יפית" מצטרפים לעליהום על ערוץ 14. וזה מעיד רק על דבר אחד הם מ פ ח ד י ם!!! ערוץ 14 שינה את תקשורת הפח בישראל והוא הערוץ הכי משפיע!! לא סתם באטרף שנאה.
תתרגלו לקרוא בזהירות מה המתחרה מפרסם, יודע כמה צופים שנקראים "שקופים" יש לערוץ בארץ ובחו"ל, וכמובן ה-"אנוסים" באולפן,
חבאים בערוץ 14. אתם חייבים לרענן את הפנליסטים בפטריוטים מכיון שהוותיקים כמו מנטרה שחוזרת על עצמה. חייבים להוסיף הפקות וכתבות וסדרות. אי אפשר רק אקטואליה ודיבורים. זה כבר משעמם.
לי זה מספק.