לאחר 492 יום מאז נפל בשבי, משפחתו של החטוף אלון אהל הודיעה הערב (ראשון) כי קיבלו אות חיים ראשון מיקירם: : ״אלון שלנו בחיים. הוא פצוע ולא מקבל טיפול״
בהודעה שהוציאה משפחתו של אלון נכתב: ״התבשרנו היום, שמיום חטיפתו אלון מוחזק במנהרות בעזה ביחד עם חטופים שהשתחררו לאחרונה. אנו שמחים ונרגשים לדעת שאלון בחיים, אך אנו גם ממוטטים ומזועזעים מהמצב הפיזי והנפשי הקשה בו אלון נמצא וההתעללות שהוא ויתר החטופים עדיין עוברים. אלון שרד את התופת עד כה, אבל אין לו זמן! אסור לדחות את שחרור החטופים. כולם הומניטריים!״
לדבריהם: "מאז שנחטף, אלון מוחזק בתנאים קשים במנהרות התת-קרקעיות של חמאס, ללא אור יום וללא גישה לתנאים אנושיים בסיסיים. התבשרנו על כך שאלון פצוע בעיניו. בנוסף, אלון מוחזק בתנאי שבי קשים במיוחד, תוך מחסור חמור במזון".
"כולנו ישבנו ובכינו ביום שבת בעודנו צופים באחינו היקרים שהשתחררו לאחר גיהינום ממושך" כתבו וקראו לראש הממשלה לפעול להוצאתם של שאר החטופים מהשבי: "אנו דורשים ממנהיגינו לנקוט בצעדים הנדרשים האנושיים כדי להוציא את אלון ושאר הקורבנות מהגיהנום שהם חווים".

עוד הוסיפו כי: "מחר אלון יציין את יום הולדתו ה-24 כשהוא בשבי החמאס – אנו קוראים לראש הממשלה, לקבינט ולממשלת ישראל – הזמן אוזל. חייבים לקדם את השלב השני בעסקה ולהשיב את כל החטופים. חובתכם המוסרית היא לעשות הכל כדי להציל את אלון ואת כל החטופים. אנו מזמינים את הציבור הרחב להגיע מחר, יום שני, 10.02 בשעה 19:00, לכיכר החטופים ולציין איתנו את יום הולדתו של אלון".
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
שיחזור הביתה מהר מהר
מתפללים לשוב כולם ומתפללים שאלוהים יפתח את הלב הסגור של ביבי, או טראמפ
22:14 09.02.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שיחזור הביתה מהר מהר
מתפללים לשוב כולם ומתפללים שאלוהים יפתח את הלב הסגור של ביבי, או טראמפ
22:14 09.02.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר