חדשות בעולם

הבכירה האמריקאית הכריזה: ישראל הצליחה להביס את חיזבאללה

סגנית שליחתו של הבית הלבן למזרח התיכון הכריזה במהלך מסיבת עיתונאים בלבנון כי ישראל הביסה את חיזבאללה. "אורטגוס: מחויבים לעצור את השפעות חיזבאללה, שלא יכול להיות חלק מממשלת לבנון"

(חיזבאללה (mohammad kassir/shutterstock))

במסיבת עיתונאים שקיימה בלבנון הצהירה מורגן אורטגוס סגניתו של סטיב וויטקוף כי ישראל הצליחה להביס את חיזבאללה: "אנחנו מברכים אותה על כך".

לדברי הבכירה האמריקאית: "ארה"ב מחויבת לידידות ושותפות עם ממשלת לבנון החדשה וכולם מחויבים לעצור את השפעות חיזבאללה, שלא יכול להיות חלק מממשלת לבנון. לדבריה, ארה"ב "מנהלת שיחות עם לבנון וישראל על פריסה מחדש של הכוחות הלבנוניים בדרום".

עוד אמרה כי: "אנו מדגישים את סוגיית אי השתתפותה של חיזבאללה בממשלת לבנון החדשה בשום צורה והיא צריכה להיות מפורקת מנשקה", כמו כן הוסיפה כי: "השפעתו של חיזבאללה בלבנון תסתיים, ויסתיים עידן הטרור בראשות הארגון בלבנון ובעולם".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

2
ליטאי
07.02.25

תרצחו אותה וילדיה! 5! הולנדית!

הצטרפו אלינו