חדשות

טרגדיה בגוש עציון: עובד זר נהרג מפגיעת פרה

בצאת השבת דווח במד"א כי עובד זר בן 40 נפגע קשות בראשו מפגיעת פרה במהלך עבודתו ברפת בגוש עציון. חובש מד"א: "ראינו אותו מחוסר הכרה עפ חבלת ראש קשה, הפציעה הייתה קריטית"

טרגדיה בגוש עציון: עובד זר נהרג מפגיעת פרה
צילום: (צילום: מבצעי מד"א)

עובד זר נפגע מפרה במהלך עבודתו ברפת בישוב בגוש עציון, העובד בן ה-40 עבר פעולות החייאה אך מטתו נקבע עקב חבלת ראש.

דוברות מד"א: בשעה 18:38 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירושלים על עובד זר שנפגע מפרה במהלך עבודתו ברפת בישוב בגוש עציון. חובשים ופרמדיקים של העניקו טיפול רפואי וביצעו פעולות החייאה שבסופן נקבע מותו של גבר כבן 40 עם חבלת ראש קשה.

(תיעוד מבצעי מד"א) ((תיעוד מבצעי מד"א))

פרמדיק במד"א אברהם צנוירט וחובש בכיר במד"א זיאד דוויאת, סיפרו: "ראינו גבר כבן 40 שכוב על ריצפת הרפת כשהוא מחוסר הכרה וסובל מחבלת ראש קשה מאוד לאחר שנפגע מפרה. הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים וביצענו פעולות החייאה אך לצערנו הפציעה שלו הייתה קריטית ונאלצנו לקבוע את מותו במקום."

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

9
7
דורון
02.02.25

לעשות עגלה ערופה

6
נו באמת
02.02.25

מי מאמין שפרה רצחה אותו

5
דליה
02.02.25

הוא כניראה רצה לשלוח אותה לשחיטה ואז היא הרגה אותו