ברנז'ה

לוסי אהריש: "בתור אישה מוסלמית אני מתביישת"

אשת התקשורת והמגישה לוסי אהריש, מתייחסת לתיעודים מעזה בהם נראה המון עזתי תוקף את החטופים ששוחררו היום: "מי שחונך על ערכי האיסלאם צריך לבקש סליחה ממשפחת יהוד"

לוסי אהריש: "בתור אישה מוסלמית אני מתביישת"
צילום: (צילום: Moshe Shai/FLASH90)

אשת התקשורת והמגישה לוסי אהריש, מתייחסת לתיעודים מעזה בהם נראה המון עזתי תוקף את החטופים ששוחררו היום, רגע לפני העלאתם לרכבים של הצלב האדום.

בשידור בחדשות 13, אמרה אהריש: "הייתה לי פשוט בחילה למראה של ההמון הברברי, המלא ברוע, הלא מלומד, הלא מבין עניין. ואני חייבת להגיד שבתור אישה מוסלמית אני רואה את המראות האלה ואני מתביישת שזו תמונת האיסלאם שיוצאת החוצה, בעיקר אחרי השבעה באוקטובר".

"אני מתביישת שארבל הייתה צריכה ברגעים האחרונים שלה בשבי להתמודד עם הדבר הזה עם המראות הבלתי נתפסים כשהמשפחה שלה ומדינה שלמה צופה בזה. כל אדם שחונך על ערכי האיסלאם צריך להגיד סליחה למשפחתה של ארבל".

תגובות

154
114
דגבא
30.01.25

מוס מה שמעניין אצל המוסלמים שהם תמיד אומרים "זה לא מייצג את האיסלאם, הם לא מוסלמים" ווואלה, את אותו דבר הם אומרים עלייך יא לוסי, איפה הצניעות? איפה הכיסוי ראש?

113
ישראל
30.01.25

ערכי האסלם.. ; להרוג 'כופרים', להשפיל 'בני חסות' (ד'ימים), לחטוף תינוקות, לרצוח, לאנוס נערות, לשקר ("חודייביה"), להרוג מי שלא מסכים אתך.. (קוראן 9, 29). ורק להזכיר שמוחמד לקח "לאשה" ילדה בת 9 .. (כלומר, פדופיליה), ועוד.

1
יוסי סיטי
31.01.25

מאיפה המקורות שלך כל מה שרשמת לא נכון

112
אלי
31.01.25

לוסי אהובה..... את ככ" מיוחדת,ומלאת חמלה. פשוט,דוגמט לאיסלם.