באופן מפתיע: נשיא בית המשפט העליון בדימוס אהרן ברק, קרא אמש (שלישי) להגיע מול שר המשפטים לפשרה, כך דווח ב i24news. הדברים נאמרו לאחר שהשר הצהיר השבוע שלא יכיר ביצחק עמית כנשיא בית המשפט העליון. "בשלב שהגענו אליו עכשיו, הדרך לצאת ממנו זו דרך של פשרה", אמר ברק.
עוד הוסיף ברק: "אני איש של פשרות. אני מניח שזה בא לכם כהפתעה, שאתם רואים בי אקטיביסט שלא אכפת לו לא ימינה ולא שמאלה. אני חושב שהגענו למצב שבו יש מקום להידברות, ואני חושב שיש על מה לדבר". עוד קרא הנשיא בדימוס ברק למנות חרדי לבית המשפט העליון.
לפיד ליריב לוין: "אסור לשבור את הכלים"
עוד הפתיע ברק כאשר אמר כי בניגוד לעמדתו בעבר כשופט, לאור המציאות הביטחונית הנוכחית הוא לא שולל גירוש פעילי טרור מיהודה ושומרון.





תגובות
פשרה?ברק שיצר את הדיקטטורה המשפטית,חש את סופה ברק,דיקטטור העל שיצר את הדיקטטורה המשפטית,מוכן ל"פשרה" כי הוא מבין שסופה קרב!
מסנגרת על ברק לאחר שראה, את הנזק הנורא, הבטחוני/ חברתי/ משפטי שחוללה המהפכה המשפטית, שלו, הוא מבקש בערוב ימיו לתקן ולו במעט.
ראש החונטה המשפטית המאפיוז ברק חש התרסקות החונטה המשפטית היהירה והמתנשאת מעל החוק בעלת אג'נדה פרוגרסיבית ומדינת כל אזרחיה בלי זיקה יהודית ,רואה את התגובות ותחושות העם היהודי הריבון האמיתי כשנחשף קלונה ברבים. מתחילה להבין שהיא בסוף דרכה , בשירת הברבור ומנסה למזער נזקים . כדי שהעם הבבון מבחינתה יאפשר לאלים להמשיך לשלוט . שכחו שלא בכח יגבר איש וציון במשפט תיפדה.
זהירות מלכודת ! אהרן ברק נהג יותר מפעם אחת בטקטיקה של בוא נתפייס כדי לקדם את האג'נדה שלו. הפשרה היחידה ביטול פסקי הדין של מי שהביא את החונטה המשפטית לשלוט בישראל והרחקת כל תומכיו ללא פיצויים וללא פנסיה