מבזקים
סרוגים

זו הסיבה שגם מחר לא תתקיים עדות נתניהו

לאחר שבית המשפט דחה הבוקר את הדיון של נתניהו ברגע האחרון, הודיעו כעת כי גם מחר לא יתקיים דיון וזאת כי לאחד השופטים שדנים בתיק יש שפעת. בשבוע שעבר ביקש נתניהו להתחשב במצב בריאותו אך סורב. בעדות מסר את מורת רוחו: "התאכזבתי והצטערתי על ההחלטה"

כ"ח טבת התשפ"ה
זו הסיבה שגם מחר לא תתקיים עדות נתניהו
זו הסיבה שגם מחר לא תתקיים עדות נתניהו צילום: (צילום: מוטי לימרוד, פלאש 90)

עדותו של ראש הממשלה נתניהו בפרשת ההגנה  נדחתה גם למר וזאת משום שהשופט משה בר-עם חולה בשפעת.

הבוקר דיווחנו כי שעות בודדות לפני תחילת הדיון בית המשפט הודיע כי עדותו של ראש הממשלה נתניהו לא תתקיים היום.

הדיון היה אמור להתקיים הבוקר בין השעות 9:00 עד 14:00. בית המשפט עדכן כי הסיבה לכך הינה מחלה של אחד השופטים.

כזכור. רק ביום שישי האחרון הגיש נתניהו בקשה לקבוע רק דיון אחד לעדותו, וזאת לאור מצבו הרפואי. לטענתו בעקבות הניתוח להסרת הערמונית, הוא לקה בזיהום שהצריך אותו למנוחות רבות יותר ולהימנע מעמידה או ישיבה ממושכות. נתניהו ביקש להעיד ביום שלישי או רביעי עם הפסקות ארוכות לצורך מנוחה.

השופטים דחו את בקשתו וקבעו כי הדיונים יתקיימו כרגיל – 3 פעמים בשבוע, אולם באורך מקוצר יותר וכמו כן אישרו לו הפסקות לפי הצורך תוך כדי העדות.

נתניהו מסר לשופטים את מורת רוחו מההחלטה ואמר להם: "התאכזבתי מאוד הצטערתי על ההחלטה של כבודכם, אני כמובן מכבד אותה. אני מבקש להתחשב בזה. אני מבקש התחשבות במציאות הזאת שהייתה ניתנת לכל אדם".

דיון נדחה עדות נתניהו שפעת