השר שלמה קרעי הגיב הבוקר (שישי) ליועמ"שית גלי בהרב מיארה כשאמר: "הכריזה מלחמה על הדמוקרטיה הישראלית!"
"המסמך ששלחה לשר יריב לוין הוא ניסיון לבצע מחטף חוקתי ולהשתלט על סמכויות הממשלה הנבחרת. במקום לבדוק את הטענות באופן מקצועי, היא מתעלמת מהחוק והסדר ומפעילה לחץ פסול על גורמי המקצוע"
"אסור להקשיב ליועצת משפטית שהפכה למכשול בפני ניהול תקין של המדינה. נשיא עליון שימונה בהליך פסול, תוך ניגודי עניינים והפרת חוק, לא ייחשב נשיא בעיני העם"
קרעי נגד היועמש"ית: "מול הדיקטטורה המשפטית- נעמוד איתן"
"מול הדיקטטורה המשפטית שמנסים לכפות עלינו – נעמוד איתן. לא ניתן להם להרוס את הדמוקרטיה!ההפיכה המשפטית הזו לא תעבור! הביתה!"

מוקדם יותר השר לוין פנה ליועצת המשפטית לממשלה גלי בהרב מיארה לאחר התנגדותה לחקירת השופט עמית: "אין שפל אליו לא תורידי את מוסד היועץ המשפטי לממשלה, ואין גבול לחרפת האכיפה הבררנית שהפכה לסמלו של מוסד היועץ המשפטי לממשלה בתקופת כהונתך. הכל כשר".
אמש דווח כי היועצת המשפטית לממשלה, גלי בהרב מיארה, אוסרת על היועצת המשפטית של הוועדה לבחירת שופטים לבדוק את הטענות נגד יצחק עמית, והורתה לה בשיחה מתוחה להגיש מיד לוועדה את תשובת מ״מ הנשיא לפניות כדי להצביע כבר ביום ראשון, כך מדווח עמית סגל.
תגובות
השר קרעי חוץ מאשר לדבר אתה וחבריך לא עושים כלום .אתה דומה לאותו אחד שפרץ לבית תפס את האישה ואנס אותה כששאלה האישה לאחר מעשה את בעלה מדוע לא עזרת לי? ענה לה הבעל כל פעם שהאנס לא הסתכל הוצאתי לשון ככה אתם חוץ מלדבר/לקטר אתם לא עושים כלום בטענה : בג"ץ אמר בג"ץ עשה וזאת רק ההתחלה אתם לא יודעים למשול
קרעי, אפשר להרגע, אין צורך לחבר הודעות לעיתונות כאשר רשימת מינוחים מרשימים לפניך ואתה שובר את הראש להיכן לשבץ אותם. "דמוקרטיה" ? הבנו שאין לך מושג מהי.
פשוט הזייה עד כמה שאתם לא מודעים למציאות שבה בג"צ מושחת שמאלני רדיקלי קיצוני כמוך ויועמשית שמאלנית שמאדירה אלימות וסגירת צירי תנועה עלידי אנרכיסטים מטורים כמוה וגם מגדלת גנב בביתה שאחרי הגניבה מקבל רוח גבית עלידי אימו וחברת עורכי דין שהיועמשית קשורה אליהם באמת הזייה
שופט עליון עבריין. הוא הסדיר את העבירה. זו מכת המוות לשלטון של בג'ץ והשופטים העריצים בבתי המשפט בישראל. זה טוב ליהודים שאיציק בחר איציק בחר את עצמו לראש העבריינים בישראל. היהודים ראו בעליל את ההתנהגות הבזוייה של בתי המשפט בישראל. המאפיה בפעולה את גדולי המאפיונרים אין מי שישפוט. זה טוב כך העם יבין לעומק מי שופט בישראל. רוב העם רואה ורוב העם יתן את הכח הטוטלי לעשות את השינוי העמוק שחייבים לעשות במערכת הסרטנית שבנה בישראל אהרון ברק. וזה יקרה ,חונטה יקרה אתם תשבו באבל מוכים וחבולים על המעשה הנתעב של בחירת נשיא בג'ץ עבריין בנפשנו הדבר. כמו המפלה של האריס בקרוב אצלכם.