חדשות בעולם

העסקה מתפרקת? דיווחים על שני הרוגים בעזה מאש טנקים

בעולם מדווחים כי כוחות צה"ל ברצועה ביצעו ירי הרחקה מטנק לעבר גורמים שהתקרבו לכוחות והיוו עליהם איום, דיווחים על לפחות שני הרוגים ברצועה

טנק בפעילות בדרום הרצועה (דובר צה"ל)
| טנק בפעילות בדרום הרצועה (דובר צה"ל) צילום: טנק בפעילות בדרום הרצועה (דובר צה"ל)

מספר גופי תקשורת בעולם מדווחים על לפחות שני הרוגים בדרום רצועת עזה, לאחר שכוחות צה"ל פתחו באש טנקים לגבי גורמים חשודים שאיימו על הכוחות.

רשתות תקשורת מדווחות על אירוע חריג בדרום הרצועה. על פי הדיווח למרות הפסקת האש טנקים ישראלים פתחו בירי במרחב רפיח, זאת במטרה להרחיק עזתים שהתקרבו לכוחות או למרחב הפעילות שלהם.

על פי הדיווחים הבינלאומיים, בוצע ירי הרחקה על ידי טנקים ישראלים, לפחות שני עזתים נהרגו בהפגזות כוחות צה"ל במרחב רפיח, עד כה לא דווחו על נפגעים נוספים בקרב העזתים, ולא נמסר מידע לגבי מצבם של הכוחות בשטח.

האירוע לא אושר עד כה על ידי דובר צה"ל או כל גורם אחר, ולא נמסר האם האירוע יחשב כהפרה של הפסקת האש, מצד חמאס או ישראל.

תגובות

4
4
יהושוע
23.01.25

15 חודשים של מלחמה עצימה וסירוב מכוון לדון בפתרון ריאלי לי ברצועת עזה הובילו למסקנה הברורה: כל עוד הממשלה הזו תישאר בשלטון גם חמאס יישאר בשלטון

3
רועי כהן
23.01.25

גם אם יהיו 30 הרוגים הקטר יצא לדרך ואי אפשר להפסיקו

2
דני
25.01.25

עזתים שהתקרבו לטנק וסיכנו לוחמים ? זה ברור שקיים סיכון שאלה אנשי חמאס שהסתירו אצלם נשק כמו ט.נ.ט

1
לא סחבק ש'ך
26.01.25

רק שניים..חבל לא מאתיים אולי אלפיים ככה בכיף