מבזקים
סרוגים

פעם שנייה החודש: הסוהרים תפסו סמים בתוך שעון יד

לוחמי כליאה סיכלו ניסיון הברחת חומרים החשודים כסמים מסוכנים לבית הסוהר ׳רימונים-אופק׳ כאשר במהלך הבדיקה נמצאו אצל החשוד פריטים אסורים להחזקה

כ"ג טבת התשפ"ה
פעם שנייה החודש: הסוהרים תפסו סמים בתוך שעון יד
פעם שנייה החודש: הסוהרים תפסו סמים בתוך שעון יד צילום: צילום: דוברות שירות בתי הסוהר

במהלך פעילות ממוקדת של לוחמי הכליאה בבית הסוהר ׳רימונים-אופק׳ ובעקבות ערנותה של מפקדת המשמרת שזיהתה התנהגות חשודה אצל אסיר באגף, אותרו חומרים החשודים כסמים מסוכנים שהוסלקו בשעונו של האסיר.

בנוסף, התגלו אצל האסיר פריטים אסורים להחזקה, בהם תכשיטים וטואלטיקה האסורים בהחזקה. מול האסיר ננקטו הליכים משמעתיים ופליליים.

הסוהרים תפסו אסיר מבריח סמים בתוך שעון
הסוהרים תפסו אסיר מבריח סמים בתוך שעוןצילום: הסוהרים תפסו אסיר מבריח סמים בתוך שעון

נזכיר כי זו הפעם השנייה החודש שנתפס ניסיון של הברחת סמים באותה דרך בבית הסוהר 'רימונים-אופק'. כאשר בפעם הקודמת דווח כי אותר חומר החשוד כסם מסוכן מסוג חשיש, שהוסלק בשעונו של אסיר. נראה כי זוהי דרך נפוצה ושכיחה להברחת חומרים אסורים מתוך בתי-כלא. חדירת סמים וחומרים אסורים אחרים לבתי הסוהר מהווה איום על הסדר בכלא, ועלולה לגרום לבעיות משמעת חמורות ואף אלימות בין האסירים.

הברחת סמים משטרה