רגע אחרי הזכייה המרגשת של יובל רפאל כנציגת ישראל לאירוויזיון 2025, תפסנו לשיחה קצרה את רן דנקר – אחד האומנים המוערכים בישראל, מי שמשמש כבר שלוש שנים ברציפות שופט בתוכנית לבחירת הנציג הישראלי – "הכוכב הבא לאירוויזיון".
"התחושות טובות, משמחות, יובל נציגה מדהימה – תעשה עבודה מושלמת אין לי ספק", הוא מספר בשיחה לסרוגים. היא מרגשת. וזה בסוף מנצח. והסיפור שלה וכל מה שהיא מביאה אני חושב שיהיה מאוד קשה להיות אדיש מולה"
מה הטיפים שאתה יכול לתת לה, עם כל האווירה עכשיו שיש נגד ישראל בעולם ?
"אני חושב שיובל עברה באמת את התופת הכי קשה שיש אני לא חושב ש"בוז" יזיז לה, להפך. אני חושב שהיא כל כך חזקה והיא כל כך יודעת מי היא, והיא כל כך חדורת מטרה שיש לי תחושה שהיא תביא לנו כבוד גדול".
"אמדורסקי צועק פה מימין 'אני רוצה לראות אם מישהו יעשה לה בוז באירוויזיון"
איך המתמודד יכול להתגבר על הביקורות שלא קשורות לכישרונות וליכולות שלו אלא למה שהוא מייצג?
"אני חושב שאין ראויה מיובל לייצג אותנו, ואין ראויה מיובל להתראיין ולדבר. אני רואה פה את אמדורסקי מימין צועק אני רוצה לראות אם מישהו יעשה לה בוז באירוויזיון אחרי מה שהיא עברה, אבל היא חזקה מזה".
"ואלרי יכלה להביא שיח ממקום אחר ומפתיע"
אתה חושב שאולי ואלרי הייתה נותנת תשובה הולמת למחאות פרו-פלסטיניות בעולם?
"אני לא חושב שזה היה משפיע על המחאות הפרו פלסטיניות, פעמיים רבות הן מגיעות מבורות. ומבלי שהאנשים האלו עושים חקר אמיתי, וזה טרנד. אבל אני חושב כן אבל שואלרי כן הייתה מביאה שיח ממקום אחר ומפתיע, אבל היא תעשה את זה גם בלי שהיא תהיה באירוויזיון. היא תעשה את זה בדרכה והיא עושה את זה גם פה"
"היה נכון לחתום על עסקת החטופים"
אתה מתבטא הרבה ברשת בנושאי עסקת חטופים. מה דעתך על כך שנתניהו בסוף החליט כן לחתום על העסקה הזו למרות הביקורות הקואליציוניות, זה היה מאוחר מדי?
"אני חושב זה הגיע קצת באיחור, אבל מוטב מאוחר מאף פעם לא. ואני שמח שהוא חתם בכלל לא משנה לי למה. אני חושב שזה הדבר הנכון לעשות ואני מקווה שהעסקה הזו תגיע עד אחרון החטופים. זו התקווה שלי".
יש ביקורות שנשמעות על כך שתוכנית כמו "הכוכב הבא" משודרת בפריים טיים בתקופה כזו, מה אתה עונה למבקרים?
"אני חושב שגם בעונה הקודמת שהייתה בזמן המלחמה הייתה שאלה כזו והיא הייתה שאלה שלפחות גם אני שאלתי את עצמי. מה אנחנו עושים בפריים טיים? אבל ככל שעבר הזמן דווקא התבהר לי שאנחנו מביאים פשוט טוב לאנשים, והם רוצים לשמוע מוזיקה.
כמו שאתה הולך הביתה אחרי יום קשה ואתה שומע מוזיקה ואתה מתרגש. יש פה אנשים שמספרים את הסיפור הישראלי, יש פה מתמודדות ומתמודדים וכמובן המתמודדת שזכתה שבאה מתוך התופת. זה להראות את ישראל כמישהי שבורה מצד אחד, ומצד שני גם חזקה ועוצמתית. וזה הסיפור שלנו. אני חושב שחלק מזה זה גם להמשיך בחיים"
מה דעתך בנושא?
6 תגובות
0 דיונים
קובי
בשבעה שלך
13:42 26.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שי
דנקר . הדעה שלך לא חשובה בכלל . עזה תשוקם על ידי הטרוריסטים . ומה הלאה עוד טילים עוד בלוני נפץ ותבערה . . עוד מנהרות טרור . הבטיחו משמידים...
דנקר . הדעה שלך לא חשובה בכלל . עזה תשוקם על ידי הטרוריסטים . ומה הלאה עוד טילים עוד בלוני נפץ ותבערה . . עוד מנהרות טרור . הבטיחו משמידים את חמאס לא . אז תתעסק במוזיקה ובתאטרון . ועזוב אותנו בשקט .
המשך 20:51 23.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גיא
כשהמחבל המשוחרר יפגוש את מי שתמך בעסקה נראה מה יגיד אז מי שתמך
19:16 23.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אנייי
כלומניק,מי שאל אותך?
13:56 23.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אנייי
עוד אפס שמאלני,סתום.
13:56 23.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אחיה השילוני
1. מי זה הבחור הזה? 2. מה אכפת לי דעתו? 3. תמסרו לו שהוא מתנהג ומדבר כמו ילד קטן חסר מוח והוא מזיק לסביבה.
13:30 23.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר