הרמטכ"ל: "מבצע ביהודה ושומרון כבר בימים הקרובים"
הטרור ביהודה ושומרון: רא"ל הרצי הלוי הנחה את צה"ל להיערך למבצע משמעותי ביהודה ושומרון בימים הקרובים: "כדי להקדים ולתפוס את המחבלים לפני שיגיעו לאזרחינו"

לאחר נפילתו של רס"ל אביתר בן יהודה ממטען שהוטמן בכפר טמון שבחטמ"ר אפרים הנחה הרמטכ״ל, רב-אלוף הרצי הלוי, להיערך למבצע משמעותי ביהודה ושומרון.
במהלך הערכת מצב שקיים היום (שני) אמר הלוי: ״לצד ההיערכות העצימה בהגנה ברצועת עזה, עלינו להיות ערוכים למבצעים משמעותיים ביהודה ושומרון כבר בימים הקרובים כדי להקדים ולתפוס את המחבלים לפני שיגיעו לאזרחינו״. כמו כן, הרמטכ״ל הנחה לגבש את התוכניות להמשך הלחימה – גם ברצועת עזה ולבנון".
אתמול, רגע לפני תחילת הפסקת האש: הרמטכ״ל הרצי הלוי ביקר השבוע (חמישי) את לוחמי חטיבת הנח"ל במרחב בית חאנון שברצועת עזה וקיים הערכת מצב עם מפקד פיקוד הדרום, אלוף ירון פינקלמן, מפקד אוגדה 162, תת-אלוף איציק כהן, מפקד חטיבת הנח"ל ומפקדים נוספים. במהלך הביקור הרמטכ״ל שוחח עם לוחמי החטיבה ושיבח אותם על פעילותם המשמעותית במרחב.
"אנחנו מאוד עיקשים עם חמאס לקבל את התנאים שאנחנו רוצים, ואנחנו גם נהיה מאוד עיקשים קדימה, אני תכף אסביר לכם את זה" אמר הלוי. "תראו, לא היינו מגיעים להסכם בתנאים האלה אם חמאס לא הייתה במצב כל כך קשה. אנחנו רואים את זה".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו