חדשות

דרעי אחרי שחרור החטופות: "עכשיו חוק הגיוס הכי חשוב"

רגע אחרי שחרור החטופות, יו"ר ש"ס אריה דרעי אמר כי: "יש עוד משימות גדולות בממשלה - יש לנו את חוק הגיוס שהוא הדבר הדחוף ביותר שצריך לעשות עכשיו"

דרעי (דרעי (צילום: יונתן זינדל, פלאש 90))

יו"ר ש"ס אריה דרעי אמר היום (ראשון) בראיון לקול ברמה, רגע אחרי שחרורן של החטופות כי: "יש עוד משימות גדולות בממשלה – יש לנו את חוק הגיוס שהוא הדבר הדחוף ביותר שצריך לעשות עכשיו".

נזכיר כי בשבוע שעבר, עוד קודם נחתם ההסכם, מפלגת ש"ס הוציעה הודעה ובה היא כתבה: "תנועת ש״ס מחזקת את ידי ראש הממשלה בנימין נתניהו במאמציו להביא לשחרור החטופים, ותתמוך בכל עסקה שתובא לאישור הממשלה לצורך מטרה חשובה זו".

אנו נושאים תפילה שהמאמצים יישאו פרי ויובילו לקיום מצוות פדיון שבויים, שהיא מן המצוות החשובות ביותר ביהדות – להציל את חייהם של אחינו ואחיותינו החטופים, להחזיר את החיים לחיק משפחותיהם, ולדאוג שהמתים יזכו לקבר ישראל".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

47
טאכן
19.01.25

כל מה שמעניין החרדים זה חוק הג'ובים ברבנות וחוק גיוס ו45% מהדירות במחיר למשתכן. כל השאר זה רק מהפה ובחוץ.

הצטרפו אלינו