חדשות

עלייה בטמפ'; רוחות, גשם ושטפונות: תחזית מזג אוויר

מזג אוויר לימים הקרובים. בימים שני ושלישי תחול עלייה קלה בטמפרטורות. החל מיום רביעי - שינוי מגמה: יירדו גשמים מקומיים מלווים בסופות רעמים. קיים לשש לשטפונות. תחזית מזג אוויר

((צילום: Maor Kinsbursky/Flash90))

מזג אוויר לימים הקרובים. בימים שני ושלישי תחול עלייה קלה בטמפרטורות. החל מיום רביעי – שינוי מגמה: יירדו גשמים מקומיים מלווים בסופות רעמים. קיים לשש לשטפונות.

יום שני: מעונן חלקית. תחול עלייה קלה בטמפרטורות.

יום שלישי: מעונן חלקית עד בהיר. בבוקר ינשבו רוחות מזרחיות ערות בהרי הצפון. תחול עלייה קלה נוספת בטמפרטורות והן יהיו גבוהות מהרגיל לעונה.

זרימות בנחלים
זרימות בנחלים| צילום: נחל פרוד (צילום: מיקי וולקיטה/ רשות הטבע והגנים)

יום רביעי: מעונן חלקית עד מעונן. צפויה ירידה קלה בטמפרטורות. בבוקר בצפון הארץ ינשבו רוחות מזרחיות ערות. במהלך היום צפוי גשם מקומי מלווה בסופות רעמים בודדות. במדבר יהודה וים המלח חשש קל משטפונות.

יום חמישי: מעונן חלקית. במרכז הארץ ובדרומה תחול ירידה בטמפרטורות. מצפון הארץ ועד צפון הנגב ירד גשם מקומי ויתכנו סופות רעמים יחידות.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

4
אני
20.01.25

שלום שלום רב אני הגעתי למסקנה ששמי לא גוגו. פעם קראו לי גוגו אבל עכשיו כבר לא. אני לא גוגו, אני לא פרה, אני לא שמנה. שלום שם, שלום רב, אני לא גוגו פרה אני לא גוגו! לא גוגו!!! לא גוגו!!! לא גוגו!!! לא גוגו!!! לא גוגו!!! לא גוגו!!! לא גוגו!!! לא גוגו!!! לא גוגו!!! לא גוגו!!! לא גוגו!!! לא לא לא לא לא לא לא לא לא!!!!

הצטרפו אלינו