חדשות

שר הביטחון הודיע: העצורים המנהליים ישוחררו לביתם באופן מיידי

שר הביטחון החליט על ביטול צווי המעצר המנהלי נגד המתיישבים מיהודה ושומרון ושחרורם באופן מיידי. כ"ץ: "עדיף שישמחו משפחות מתיישבים יהודים מאשר משפחות מחבלים משוחררים"

שר הביטחון הודיע: העצורים המנהליים ישוחררו לביתם באופן מיידי
צילום: שר הביטחון כ"ץ חותם על הצווים (דוברות משרד הביטחון)

בצל העסקה שנחתמה בין ישראל לחמאס, שר הביטחון החליט הבוקר (שישי) לבטל את צווי המעצר המנהלי נגד מתיישבים מיהודה ושומרון המצויים כעת במעצר מנהלי ולשחרר אותם באופן מיידי לביתם ולא לשקול גם את הארכת תקופת המעצר:

שר הביטחון ישראל כ"ץ מסר: "על רקע שחרור המחבלים הצפוי לשטחי יהודה ושומרון במסגרת העסקה לשחרור החטופים החלטתי לשחרר את המתיישבים העצורים במעצר מנהלי ולהעביר מסר ברור של חיזוק ועידוד ההתיישבות, הניצבת בחזית המאבק מול הטרור הפלסטיני ומול אתגרים ביטחוניים גוברים.עדיף שישמחו משפחות מתיישבים יהודים מאשר משפחות מחבלים משוחררים".

חוננו: "לשחרר את כלל האסירים היהודיים הלאומיים"

ארגון חוננו בירך על ההחלטה וקרא לממשלת ישראל להשלים את המהלך ולהורות על שחרורם של כלל האסירים היהודים הלאומיים: "אנו מברכים את השר כ"ץ על שחרורם של יהודים אוהבי ארץ ישראל, ועל שינוי הקונספציה.מדובר בצעד נכון ומתבקש, שחרור העצורים הוא מסר ברור לשב"כ – צאו מהקונספציה, תפעלו נגד אוייבים ולא נגד בני עמנו אוהבי העם והארץ.לצערנו השחרור נעשה על רקע כוונת הממשלה לשחרר אלפי מחבלים אויבים לרחובות – אנו מתנגדים לכך נחרצות – אויבים יש לנצח ולחסל.

לדבריהם: "לצערנו בבתי הכלא, ישנה עוד קבוצת אסירים לאומיים יהודים, לא גדולה – חיילים שוטרים ואזרחים, אוהבי העם והארץ, אשר פעלו על רקע המצב הלאומי, הביטחוני והמדיני, אשר הם אינם האשמים בו, אך מנגד הם אלו אשר משלמים מחיר אישי יקר בגינו. ממשלות ישראל לדורותיהם, שחררו עשרות אלפי מחבלים מסיבות שונות – מחוות, חגים מוסלמים, עסקאות ובהסכמים שונים, אנו קוראים לממשלת ישראל הגיע הזמן כעת להורות על שחרורם של אסירים אלו ממאסר. בעבר עשו זאת הנשיאים חיים הרצוג, ולאחריו עזר ויצמן, וזו העת לעשות זאת שוב."

עוז ישראל שוורץ

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

18
14
יש חטופים גם בשב"כ
17.01.25

אני שמח שגם החטופים של השב"כ משתחררים. מתי ישחררו את החטוף עמירם שעונה כמו בק.ג.ב. עד שנאלץ להודות בעלילת הדם של המחלקה השמאלנית שבשב"כ?

1
דן
17.01.25

מתי ישוחרר החטוף יגאל עמיר? ימין על מלא לא מפחד!

2
מוישיק
18.01.25

ישוחרר כשייסיים את מאסר העולם.

13
שוקי
18.01.25

אוהבי ארץ ישראל חחחחח, אוהבי ארץ ישראל הולכים לצבא , טייסים לסיירות והולכים ללמוד רפואה מהנדסים וכו' , הפכתם פורעי חוק לאובי ישראל

12
אביגיל
17.01.25

כל הכבוד ! סוף סוף שר ביטחון שאינו מפחד מהמשפח !

1
דר גולדשטיין האיש הביא לפריצה קדימה של ה
17.01.25

הכיטוב לעודד טרור