מטה משפחות החטופים התייחס הערב (רביעי) לראשונה לדיווחים על סיכומים סופיים להסכם שחרור החטופים והפסקת האש, כשלצד הברכות על השבתם הצפויה של החטופים שישוחררו, בני המשפחות הביעו גם חשש מהאפשרות שההסכם לא יושלם במלואו – וכתוצאה, שחלק מהחטופים יישארו בשבי החמאס בעזה.
"למול הדיווחים על הסכם קרוב, ולצד ציפיה לשובם של יקירינו, חרדה ודאגה כבדה מלוות אותנו, לנוכח האפשרות שההסכם לא יושלם במלואו, וחלק מהחטופים יישארו בשבי" נאמר. "אנו מברכים על כל חטוף שישוב וקוראים ודורשים להגיע במהרה למתווה שיבטיח את קיום כלל התנאים שיביאו להשבת כל החטופים עד האחרון שבהם".
"אנו מייחלים לרגע בו נראה את כל החטופים חוזרים – החיים לשיקום בקרב משפחותיהם והחללים לקבורה ראויה בארצם" הוסיפו המשפחות. "עבור 30 החטופים שנרצחו בשבי, שלצערנו כבר לא יוכלו לשוב לחיים, ההסכם מאוחר מדי. אסור שזה יהיה מאוחר לחטופים חיים נוספים. אסור שנאבד את היכולת להשיב את החללים לקבורה".
בסיכום בני המשפחות קראו לציבור: "אנו זקוקים לתמיכת הציבור המתמשכת – להישאר איתנו, לצידנו, עד שישובו כולם. אין ניצחון עד השבת החטוף האחרון".

מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים