חדשות

אמסלם דורש מכ"ץ לאשר בהקדם את המינוי של ארדן

השר לשיתוף פעולה איזורי דודי אמסלם דורש משר הביטחון לאשר את מינוי גלעד ארדן ליו"ר דירקטוריון התעשייה האווירית

אמסלם (יונתן זינדל/פלאש 90)

השר לפיתוח אזורי ומי שממונה על החברות הממשלתיות, דוד אמסלם דורש משר הביטחון ישראל כ"ץ לאשר את מינויו של גלעד ארדן ליו"ר דירקטוריון התעשייה האווירית, אחרת ינקוט נגדו בסנקציות.

אמסלם הדגיש כי ארדן עבר את כל הליכי המינוי הנדרשים, כולל אישור ועדת המינויים בראשות השופטת שלומית דותן, וכי עיכוב המינוי פוגע בביטחון המדינה, במיוחד בתקופה מתוחה זו.

"אינני מבין מדוע שר הביטחון מעכב את המינוי", כתב אמסלם "מדובר בפגיעה קשה בביטחון המדינה. אני קורא לשר כץ לאשר לאלתר את כינוס הדירקטוריון ולאפשר את מינויו של ארדן."

ברקע יש גם איום של אמסלם, לפיו לא יאשר לכ"ץ מינויים בחברות הממשלתיות שתחת אחריותו. עוד הוסיף וציין כי פנייתו הקודמת לשר כץ בנושא לא נענתה, וכי העביר העתקים של מכתבו לראש הממשלה, וליו"ר רשות החברות הממשלתיות, רועי כחלון.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

2
נועם
18.01.25

שלום שלום ארוש מנהיג היהודים

הצטרפו אלינו