לצד חמאס: בג'יהאד האיסלאמי פרסמו הערב (שלישי) הודעה לפיה משלחת בכירה של ארגון הטרור תגיע לדוחא שבקטאר, זאת כדי לדון על "הפרטים האחרונים" של ההסכם להפסקת אש בעזה ושחרור החטופים. כזכור, במהלך המלחמה הג'יהאד האיסלאמי פרסם מספר תיעודים של חטופים בהם הוא לכאורה מחזיק בעזה.
מוקדם יותר היום חמאס הודיע כי הוא אישר את טיוטת עסקת החטופים. בהודעה רשמית של ארגון הטרור נמסר כי הנהגת התנועה ניהלה שורה של מגעים והתייעצויות עם ראשי הפלגים הפלסטיניים, שם הודיעה להם על ההתקדמות שהושגה במשא ומתן המתמשך בדוחא.
עוד נמסר מהם כי במהלך ההתיעצויות האלו הביעו ראשי הכוחות והסיעות את שביעות רצונם ממהלך המשא ומתן, והדגישו את הצורך בהיערכות לאומית כללית לקראת השלב הבא ודרישותיו. הנהגת התנועה והכוחות השונים אישרו את המשך השיחות והמגעים עד להשלמת הסכם הפסקת האש וחילופי שבויים שהגיע לשלביו האחרונים, והביעו תקוותם שסבב המשא ומתן הזה יסתיים בהסדר ברור ומקיף.
תגובות
עכשיו נתחיל עם הדרישות של הג'יהאד..
אין מוח... אמרו שהם מאשרים לא שיש להם דרישות. מה לא הבנת. לא צריך להמציא... ויש אצלהם חטופים אז זה טוב שהם בעד
מרגש. מחזיקים אצבעות!
פשוט נורא,עסקת שמד,על מה כל החיילים מסרו את נפשם??? להרעיב את האוייב עד שיכנע ללא תנאי!
אתה צודק אבל ביבי נכנע לטרמפ אחרת היה מנקנק אותו וחכו כאשר הוא יהיה נשיא הוא יביא את ביבי על 4 לנהל מו"מ עים אבו מאזן זיכרון טוב מה אני כותב ינקנק את ביבי
לא הבנת את הקונספט... רצו לשחרר את כל האסירים ועכשיו יש יותר מכפול אסירים... לא משנה כמה ישחררו עדיין יהיו יותר ממה שהיה קודם
מה עם משפחת ביבס שיחזרו בשלום