לאחר שדווח כי המגעים לעסקה מתקדמים וכי נראה שההכרזה עליה צפוי להיות עוד היום, כעת מתפרסמת רשימה בווינט, הכוללת את כל החטופים שלא צפויים להשתחרר בעסקה הנוכחית
אלקנה בוחבוט. אלקנה בוחבוט, בן 35 ממבשרת ציון, נחטף מהמסיבה ברעים ב-7 באוקטובר. אלקנה היה חלק מצוות ההפקה של המסיבה, ובמהלך הטבח הוא עזר בטיפול ופינוי הפצועים.
בר קופרשטיין. בר קופרשטיין, שנחטף ממסיבת הנובה שם עבד כמאבטח. משפחתו ראתה ברטון שלו בו הוא כפות בידוי וברגליו ומאז לא התקבל שום מידע מודיעיני עליו.
שגב כלפון. שגב כלפון, בן 26 מדימונה, נחטף גם הוא ממסיבת הנובה. משפחתו התבשרה כי הוא חטוף בעזה לאחר תיעוד שבו הוא נצפה מועלה לטנדר בידי מחבלי חמאס.
איתן מור. איתן מור בן 24, במקור מקריית ארבע, התגורר בירושלים ונחטף מהמסיבה ברעים, שם עבד כמאבטח.
אלון אהל. אלון אהל, בן 23 מהיישוב לבון שבגליל העליון, נחטף ממסיבת הנובה ב-7 באוקטובר. אלון נחטף מ"מיגונית המוות" יחד עם הירש גולדברג פולין, אור לוי ואליה כהן.
יוסף חיים אוחנה. יוסף חיים אוחנה, בן 24, מקריית מלאכי, נחטף מהמסיבה ברעים. אימו סיפרה כי יוסף וחבר שלו עזרו לפצועים במסיבה והעבירו אותם לחובשים ולאמבולנסים.
אבינתן אור. אבינתן אור, בן 31 מתל אביב, נחטף יחד עם בת זוגו נועה ארגמני מהמסיבה ברעים ב-7 באוקטובר.כזכור, בתיעוד שפורסם מאוחר יותר, נראה כעצד אבינתן מופרד באכזריות מבת זוגו נועה ארגני, שנחטפה וחולצה על ידי ישראל.
רום ברסלבסקי. רום ברסלבסקי, בן 21 מירושלים, נחטף גם הוא ממסיבת הנובה – שם עבד כמאבטח.
אביתר דוד. אביתר דוד, בן 23 מכפר סבא, היה בבוקר 7 באוקטובר במסיבת הנובה עם חבריו גיא גלבוע-דלאל, רון צרפתי ועידן הרמתי.
גיא גלבוע. גיא גלבוע, בן 23 מכפר סבא, היה במסיבת הנובה עם אחיו גל, ששרד.
מקסים הרקין. מקסים הרקין, בן 35 מטירת כרמל, נחטף גם הוא ממסיבת הנובה ברעים.
חיילי צה"ל שנחטפו.
עידן אלכסנדר. עידן אלכסנדר (20) גדל בניו ג'רזי, ובגיל 18 החליט לעלות ארצה ולהתנדב לשירות צבאי בחטיבת גולני. חמאס פרסם סרטון שלו בו הוא מבקש שיפעלו לשחרר אותו.
מתן אנגרסט. מתן אנגרסט, לוחם שריון בן 22 מקריית ביאליק, נחטף ב-7 באוקטובר מנחל עוז בעודו פצוע ומחוסר הכרה.
נמרוד כהן. רב"ט נמרוד כהן, בן 20, נחטף ב-7 באוקטובר מטנק 3 – שם היה יחד עם סגן עומר נאוטרה ז"ל, סמל שקד דהן ז"ל וסמל עוז דניאל ז"ל.
תמיר נמרודי. תמיר נמרודי נחטף מבסיס מת"ק עזה שבו שירת, חודש לפני יום הולדתו ה-19, עם שניים מחבריו – רון שרמן ז״ל וניק בייזר ז"ל שהוחזרו לקבורה בארץ. משפחתו לא קיבלה אות חיים או מידע על מצבו של תמיר מאז ה-7 באוקטובר.
מתן צנגאוקר. מתן צנגאוקר נחטף מביתו שבניר עוז עם בת זוגתו אילנה גריצ'ווסקי, ששבה בעסקת החטופים.
זיו ברמן. זיו ברמן, בן 27 מכפר עזה, נחטף משכונת הדור הצעיר בקיבוץ. אחיו התאום, גלי, נחטף גם כן לשבי חמאס, אך מעדויות שהגיעו למשפחתם מסתמן כי בשבי הם מוחזקים כנראה בנפרד.
גלי ברמן. גלי ברמן, אחיו התאום של זיו, התעקש ב-7 באוקטובר לצאת אל ביתה של אמילי דמארי – שנחטפה גם היא, מכיוון שהייתה לבד. מאז שלושתם בשבי חמאס, כבר 465 ימים.
איתן הורן. איתן הורן, בן 38 מכפר סבא, נחטף ב-7 באוקטובר עם אחיו יאיר מביתו בקיבוץ ניר עוז, לאחר שהגיע לבקר אותו במהלך חול המועד סוכות.
אריאל קוניו. אריאל קוניו, בן 26 מקיבוץ ניר עוז, נחטף עם בת זוגו ארבל יהוד מביתם. גם אחיו, דוד קוניו, נחטף ועדיין בשבי חמאס.
דוד קוניו. דוד קוניו, בן 33 מקיבוץ ניר עוז, נחטף לעזה עם אשתו שרון אלוני קוניו ובנותיהם יולי ואמה, בעודן בנות שלוש. ב-7 באוקטובר דוד החזיק את דלת הממ"ד בביתם במשך חמש שעות, בזמן שמחבלים ניסו לפתוח אותה. שרון והבנות חזרו מהשבי בעסקה, לאחר 52 יום, אך דוד נותר ברצועה. גם אחיו אריאל קוניו נחטף לעזה, ביחד עם בת זוגו ארבל יהוד.
עמרי מירן. עמרי מירן, בן 46 מנחל עוז, נחטף לרצועה לעיני אשתו לישי ובנותיו עלמא ורוני – שהיו בנות שנתיים וחצי שנה במועד החטיפה.
חטופים נוספים שלא צפויים להשתחרר
חמאס מחזיק גם בתשעה זרים – מרביתם תאילנדים שעבדו ביישובי העוטף בעת שנחטפו בטבח 7 באוקטובר. ברשימה גם ביפין ג'ושי, סטודנט לחקלאות מנפאל, שהציל את חבריו בקיבוץ עלומים, ונחטף. חמאס לא העביר שום אות חיים לגביהם, ולא ברור אם הם בחיים.
זו רשימת הזרים שבשבי: ביפין ג'ושי, ווטצ'ארה סריאון, פונגסק ת'אנה, סודיאסק רינתאלאק, סונתאיה אוקהראסרי, בנוואט סתאו, נתפונג פינטה, סורסאק רומנאו, סתיאן סוונקאם.
חללים שישארו בעזה
מלבד החטופים שמוגדרים בחיים, ברשימת 98 החטופים גם 36 שהוגדרו שאינם בחיים – ושחמאס עדיין מחזיק בגופותיהם. זו הרשימה המלאה של החללים, שאינם נכללים בעסקה המדוברת, לפחות לא בשלב הראשון שלה: הנופלים בקרב ב-7 באוקטובר: אל"מ אסף חממי, עומר נאוטרה, אביב אצילי, רן גואילי, עוז דניאל, טל חיימי, איתי חן, שי לוינסון, דניאל פרץ, ליאור רודאיף.
הנופלים בצוק איתן: סגן הדר גולדין, סמ"ר אורון שאול. הנרצחים: עפרה קידר, ענבר הימן, ג'ודי ויינשטיין, רונן אנגל, סהר ברוך, מני גודארד, מוחמד אל-אטרש, אוריאל ברוך, אילן וייס, יאיר יעקב, איתן לוי, תמיר אדר, גד חגי, עידן שתיווי, יונתן סמרנו, אליהו מרגלית, דרור אור, ג'ושוע לואיטו מולל.
החטופים שנרצחו ונהרגו בשבי חמאס: גיא אילוז, אריה זלמנוביץ', עמירם קופר, יוסי שרעבי.

מה דעתך בנושא?
32 תגובות
4 דיונים
סיוון
מאחלת לכולכם להרגיש מה זה בן חטוף ליום שלם ואז תדברו ... קיבלה דירה דביר יש לך הוכחות?? אם לא זה הוצאת דיבה עליה והיא יכולה להתלונן עלייך
19:31 20.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אורח
קילקלה לבן שלה למען תאוות כסף מהשמאל
17:56 20.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דביר
עינב צ. מקבלת בחודש 20000 שקל פלוס דירה חדשה ברמת גן. הקפלנוחבות מעוניינים להפוך את הבן שלה קורבן וזה התשלום שהיא לא מבינה שהיא תשלם עבור ההתנהלות המוכתבת שלה לטובת...
עינב צ. מקבלת בחודש 20000 שקל פלוס דירה חדשה ברמת גן. הקפלנוחבות מעוניינים להפוך את הבן שלה קורבן וזה התשלום שהיא לא מבינה שהיא תשלם עבור ההתנהלות המוכתבת שלה לטובת חמאס. למה לא חוקרים מי העמותה הזרה המזרימה מיליונים להזויי קפלן?! חמאס ישאירו אותו אחרון ואם בכלל בחיים. להוריד פרופיל למען הבן שלך...הכאב ברור אבל הפכו אותך לכלי שרת נגד הבן שלך. בשורות טובות אמן.
המשך 07:18 20.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שלומית גלפרין
צנגאוקר בכלל לא רוצה להשתחרר ולחזור אל האמא-פלצת שלו.
23:34 18.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עם ישראל
תתבישו לכם כל המפגינים, זה התוצאה, במקום לתת לממשלה לנהל בשקט את המערכה נגד חמאס, ולהביס את כולם משם. לגרש אותם מרצועת עזה, חוצפה שהם שם. עזה בכלל שיכת לארץ...
תתבישו לכם כל המפגינים, זה התוצאה, במקום לתת לממשלה לנהל בשקט את המערכה נגד חמאס, ולהביס את כולם משם. לגרש אותם מרצועת עזה, חוצפה שהם שם. עזה בכלל שיכת לארץ ישראל, זו צריכה להיות המטרה של הממשלה ולהגיד את זה לכל העולם. שילכו לארצות ערב או לחברים שלהם באירופה. תבנו ישובים יהודים אל תתנו להם לחזור לרצועה, עם ישראל זועק.
המשך 00:44 17.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אבי
בתגובה ל: עם ישראל
תתבישו לכם כל המתנגדים לעיסקה. יותר משנה נלחמים וכמה שבויים הלוחמים החזירו בחיים? כמעט אף אחד.
01:19 17.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יערה
בתגובה ל: אבי
כמה לוחמים נהרגו???????עדיף לסתום !!!
12:13 17.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אחד
תתבישו לכם כל תומכי העסקה שלא איכפת להם מהנאצחים הרבים הבאים. לפי תגובתך,כך ענית גם לעסקת שליט אז כל נרצחי העיסקה ממש מודים לך שגלעד שליט בבית
21:36 19.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אא
אמא ההודית קלקלה לבן שלה בידים שלה והפה הגדול
22:11 16.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אבי
בתגובה ל: אא
מי שקילקל הם המתנגדים לעיסקה כוללת של כולם כולל כולם.
01:20 17.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שיר שלום
בתגובה ל: אבי
העסקה הזו היא הדבר הכי גרוע שיכול להיות לעם ישראל. לא נותנים מתנות למי שפגע בך. ישראל היא כמו אישה מוכה. חוטפת וממשיכה לשמור על קשר. דיי. תמחקו את עזה והחמאס. שהמוסד והשלכותיה יעשו את העבודה שלהם ויחזירו את החטופים ושהעולם יפסיק להתערב למדינה שלנו בדרכי הפעולה שלה. ההפגנות האלו רק העלו את המחיר של העסקה.
14:58 17.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שלומית גלפרין
בתגובה ל: אבי
מי שקלקל הוא החמאס.
23:37 18.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אסף
בתגובה ל: אבי
אף פעם לא הייתה כזו עסקה על השולחן אבל תמשיכו לדמיין עסקאות ןלצעוק בכל מחיר. כל נרצחי עסקת שליט מודים לך על תרומתך
21:37 19.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
סיוון
מאחלת לכולכם להרגיש מה זה בן חטוף ליום שלם ואז תדברו ... קיבלה דירה דביר יש לך הוכחות?? אם לא זה הוצאת דיבה עליה והיא יכולה להתלונן עלייך
19:31 20.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אורח
קילקלה לבן שלה למען תאוות כסף מהשמאל
17:56 20.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דביר
עינב צ. מקבלת בחודש 20000 שקל פלוס דירה חדשה ברמת גן. הקפלנוחבות מעוניינים להפוך את הבן שלה קורבן וזה התשלום שהיא לא מבינה שהיא תשלם עבור ההתנהלות המוכתבת שלה לטובת...
עינב צ. מקבלת בחודש 20000 שקל פלוס דירה חדשה ברמת גן. הקפלנוחבות מעוניינים להפוך את הבן שלה קורבן וזה התשלום שהיא לא מבינה שהיא תשלם עבור ההתנהלות המוכתבת שלה לטובת חמאס. למה לא חוקרים מי העמותה הזרה המזרימה מיליונים להזויי קפלן?! חמאס ישאירו אותו אחרון ואם בכלל בחיים. להוריד פרופיל למען הבן שלך...הכאב ברור אבל הפכו אותך לכלי שרת נגד הבן שלך. בשורות טובות אמן.
המשך 07:18 20.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שלומית גלפרין
צנגאוקר בכלל לא רוצה להשתחרר ולחזור אל האמא-פלצת שלו.
23:34 18.01.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר