דיווח: באתר הסעודי אל חדת' כי ההכרזה על הפסקת האש ועל עסקת החטופים תהיה הלילה או מחר (שלישי), בנוסף דווח כי ישראל העבירה את רשימת המחבלים הצפויים להשתחרר בעסקה, הרוצח מרואן ברגותי לא צפוי להיות ברשימה.

בכיר בארגון הטרור חמאס אישר לאתר כי חלה התקדמות משמעותית במגעים להפסקת אש. לדבריו, חמאס אף הכריזה כי היא מצפה לשחרור המחבלים בקרוב.

באתר חשפו פרטים מתוך טיוטת ההסכם של העסקה, שמחולקת לשתי שלבים, כאשר כל שלב נמשך 42 ימים. בין הנושאים השנויים במחלוקת: דרישת ישראל להקים אזור חיץ בצפון ומזרח הרצועה בעומק של שני קילומטרים.

מוקדם יותר פורסם כי מקורות בארגון הטרור הרצחני חמאס מסרו לעיתון א-שרק אל-אווסט הסעודי, כי מחשש שישראל תנסה לבצע חיסולים לקראת הסכם הפסקת האש, הנהגת חמאס בדרג המדיני והצבאי הוציאה הנחיות מחמירות למפקדי השטח ולפעילים צבאיים שישראל רואה בהם יעד – להימנע מלהופיע בציבור ולצמצם תנועות, הן רגלית והן בידי כל רכב, אלא אם יש צורך ביטחוני דחוף המחייב זאת.