חדשות

אילה חסון ממשיכה להסתבך

אחרי ישראל זיו, גם האלוף במיל' נעם תיבון, דורש מהמגישה ואשת התקשורת אילה חסון להתנצל על הטענה שהושמעה בתכניתה, לפיה הוא ברח מעוטף עזה בשבעה באוקטובר

אילה חסון ממשיכה להסתבך
צילום: (צילום: יונתן זינדל / פלאש90)

אחרי שהאלוף במיל' ישראל זיו פנה לתאגיד לחקור מדוע אילה חסון השמיעה טענה שקרית שלפיה ברח מהשטח ב-7 באוקטובר, כעת גם האלוף במיל' נעם תיבון תובע התנצלות ותיקון מחסון.

על פי הדיווח של בן כספית, עו"ד יוסי עבאדי, שמייצג את האלוף נעם תיבון בתביעות דיבה נגד מי שמפיצים נגדו בימים האחרונים שקרים קשים ברשת, העביר מכתב לתאגיד כאן 11 בדרישה לתיקון והתנצלות מצד איילה חסון, בעקבות האירוע המביך עם רמי דוידיאן.

נזכיר כי דוידיאן טען כי ישראל זיו ונעם תיבון הגיעו בשבעה באוקטובר לעוטף עזה, אך ברחו משם לאחר זמן קצר. יממה לאחר מכן דוידיאן התנצל על דבריו ואמר כי הם לא נכונים. על פי הטענה של תיבון, למרות שדוידיאן חזר בו מדבריו, חסון לא הזכירה זאת בתכנית הבאה שלה.

לטענת תיבון, "צופי התכנית, שנחשפו לתכנים השקריים יום קודם, סבורים שדוידיאן עדיין עומד מאחורי השקר המכוער שהוא עצמו מודה שהיה שקר".

בנוסף, כספית מדווח כי במכתב שהועבר להנהלת התאגיד מופיעות עדויות של שורה של תושבים מקיבוץ נחל עוז, שאינם בני משפחתו של האלוף תיבון, ומספרים כיצד הוא סייע לחלץ אותם ב-7/10. חבר הקיבוץ איתן טוביה מספר איך תיבון הגיע לבית שלו בשעות הצהריים וחילץ אותו ואת אשתו, עוד לפני שהגיע לשכונה בקיבוץ בה מתגורר בנו אמיר. יונתן ברוש, שנפצע מאש המחבלים ואשתו שושי ז"ל נרצחה, מספר איך בשעות הערב הוא פונה לבית משפחת תיבון לצורך קבלת טיפול רפואי ופגש שם את האלוף תיבון שסייע בפינוי התושבים.

אבישי אדרי, שכן של משפחת תיבון בקיבוץ, מספר: "נעם הגיע לשכונה זמן רב לאחר שהגיע לקיבוץ, הוא לחם במחבלים בקצה השני של הקיבוץ והגיע לשכונה של בנו מאוחר יחסית בסביבות השעה 14:00. בלילה ב 23:30 ראיתי אותו בעצמי בקיבוץ במקום שאליו פינו את התושבים, חבוש קסדה וציוד לחימה מאבטח את התושבים ההקלטה הזו היא שקר ועוול נורא לגיבור ישראל".

עוד דווח כי "העדויות האלה ורבות אחרות יופיעו גם בתביעות של תיבון נגד אנשים שהפיצו בימים האחרונים הקלטות מפוברקות ושקרים בוטים אחרים בנוגע לפועלו ב-7/10. במכתב לתאגיד נכתב כי לאור ההתנצלות של דוידיאן עצמו, הרי שהתנצלות ותיקון מצד חסון בשידור תהיה "הדבר ההגון והאתי ביותר בנסיבות"

תגובות

200
137
עידו
31.12.24

גם בערוץ 14 חגגו על זיו ותיבון מאות תגובות מכוערות של צופי ערוץ 14 קיימות לידיעה בערוץ 14 על כך ש"דמות מוכרת" בשם ישראל זיו מאיימת לתבוע את "הגיבור" רמי דוידיאן. אבל, בערוץ 14 לא טרחו לעדכן שדוידיאן התנצל על דבריו.

136
טפו עליך פה ג'ורה
31.12.24

טפו עליך פה ג'ורה חלאה ביביסטית בשרות הביביסטים הנאצים..טפו עליך פה ג'ורה

1
אלי
31.12.24

לא ידעתי שהשמאלנים יודעים קצת להעלב על מה שאומרים עליהם, לכן מר ישראל זיו תזהר גם אתה בדבריך כשאתה אומר שראש הממשלה לא רוצה לשחרר חטופים זה שקר ועתה עלול לחטוף תביעת דיבה.

135
יודה
31.12.24

איילה אסלון קושרתעצמה לשתי אםשרויות . האחת היא אינה עיתונאית אלא סתם קריינית שמשמשת קול לאדוניה. השניה שקרנית מועדת מאז התחקיר השקרי על האלחות .מאז חייבים לציין את שמה המלא איילה אסלון. מה שבטוח עיצונאית היא חא .אולי קריינית במקרה הטוב או שופרו של השלטון כמו "עתונאי פרבדה ברוסיה או ה"עיתונאים " בצפון קוריאה או אירן