חדשות

עבר בהצלחה: ניתוח ראש הממשלה הסתיים, הועבר להתאוששות

ניתוח הסרת בלוטת הערמונית של ראש הממשלה נתניהו עבר ללא סיבוכים, לאחר הניתוח שנמשך כשעתיים על פי המתוכנן, נתניהו הועבר למחלקת ההתאוששות והמשך טיפול.

ראש בראש עם היועמ"שית (Chaim Goldberg/Flash90)

ניתוחו של ראש הממשלה נתניהו הסתיים לאחר כשעתיים על שולחן הניתוחים, והוא הועבר להתאוששות.

ניתוחו של ראש הממשלה הסתיים בהצלחה, לאחר כשעתיים. מדובר בזמן נפוץ למשך סוג הניתוח ולא דווח על סיבוכים או עיכובים במהלכו.

ראש הממשלה נתניהו, שעבר את הניתוח בהרדמה מלאה הועבר למחלקת התאוששות בבית החולים הדסה. שם גם עבר את הניתוח על ידי צוות מומחים.

חדשות סרוגים

תהליך ההתאוששות של ראש הממשלה צפוי להימשך מספר ימים, בזמן הזה סגן ראש הממשלה ושר המשפטים יריב לוין צפוי להמשיך כממלא מקומו בעוד שר הביטחון ישראל כ"ץ יתפוס את מקומו בתור יושב ראש הקבינט המדיני-ביטחוני.

מלשכתו של ראש הממשלה נמסר עדכון כי: "הניתוח שעבר ראש הממשלה נתניהו הסתיים בהצלחה וללא סיבוכים,ראש הממשלה התעורר מההרדמה, מצבו טוב והוא בהכרה מלאה".

בקשר להמשך ההתאוששות מסרו: "ראש הממשלה הועבר כעת ליחידת התאוששות תת-קרקעית ממוגנת. הוא צפוי להישאר בבית-החולים להשגחה בימים הקרובים".

בנוסף העבירו את הוקרת התודה של ראש הממשלה לצוות המומחים שביצע את הניתוח ולרופאו האישי שפיקח על ההליך הרפואי.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

11
ריקי
30.12.24

בס"ד החלמה ורפואה שלמה וחיים טובים ומאושרים השם יברך וישמור וינצור אותך לעולם אמן ואמן יהיו איביך מתחת לרגלך אמן כן יהי רצון בשורות טובות רפואה שלמה וחיים טובים ומאושרים אמן ואמן

הצטרפו אלינו