מכבי תל אביב נמצאת בסיטואציה שהיא לא מכירה, אלופת ישראל נמצאת אי שם במקום ה-17 ביורוליג מתוך 18 קבוצות, כשרק אלבה ברלין נמצאת מתחתיה. היום (ראשון) הודיעו הצהובים, על החתמת שחקן חדש הסנטר טרביון וויליאמס שהגיע מאותה אלבה ברלין שנמצאת מתחתיה בטבלה.
וויליאמס בן 24 בגובה 2.08, התחיל את השנה את עונתו הראשונה בקריירה ביורוליג, כשהוא קולע קרוב ל-11 נקודות למשחק ומדורג רביעי במפעל עם 6.9 ריבאונדים בממוצע. מבין כל הסנטרים והפורוורדים ביורוליג הוא ראשון בטבלת האסיסטים עם 3.1 למשחק.
"טרביון וויליאמס הוא שחקן שכבר בקיץ הסתכלנו עליו ואהבנו מאוד את מה שראינו", הסביר המאמן עודד קטש. "הוא שחקן מגוון עם IQ כדורסל ברמה גבוהה. הוא ייתן לנו עוד עומק בעמדת פנים. המטרה העיקרית היא להכניס אותו כמה שיותר מהר לקצב שלנו כדי שיוכל לעזור לנו בתקופה כל כך עמוסה".
"אני נרגש מאוד להתחיל את הדרך במכבי תל אביב", אמר טרביון וויליאמס לאחר החתימה. "ראיתי המון שחקנים גדולים מגיעים מהמועדון הזה ואני רוצה שתהיה לי השפעה מהרגע הראשון. זו ברכה שמאמינים בך ואני לא יכול להיות מרוצה יותר מהמסע הזה".
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים