ח"כ בני גנץ התייחס לראיון שהעניק ראש הממשלה לוול סטריט בו טען כי לא יסכים לעסקת חטופים שתסיים את המלחמה כשחמאס נותר בשלטון בעזה.
לדברי יו"ר המחנה הממלכתי: ״אנחנו נמצאים בימים רגישים – חיים ומוות באמת ביד הלשון. במילותיו של נתניה רק לפני שבוע – "ככל שנדבר פחות – כך ייטב". וכמו בשידור חוזר – נתניהו שוב רץ לתקשורת הזרה ומדבר גם מדבר, ושוב "גורם מדיני" מתדרך בסוף השבוע. בזמן שאנשי המשא ומתן עובדים, נתניהו שוב מחבל בו".
"נתניהו, אין לך מנדט לסכל שוב את השבת חטופינו משיקולים פוליטיים. השבת החטופים – זה הדבר הנכון אנושית, ביטחונית ולאומית. ועוד דבר אחד – אמרת בוול סטריט ג'ורנל שאסור שחמאס ישלוט בעזה בגלל שהיא במרחק 30 מייל מתל אביב. אז תן לי להזכיר לך: אסור שחמאס ישלוט בעזה כי היא 2 ק"מ מניר עוז ובארי, ו-4 ק"מ משדרות. את הביטחון שלהם צריך להחזיר, ואת החטופים שנלקחו מהמיטות שם – חייבים להשיב.״

תגובות