מבזקים
סרוגים

צה"ל: תקפנו מהאוויר מחבל שהעמיס אמל"ח בדרום לבנון

כטב"מ של צה"ל תקף מוקדם יותר היום מחבל של חיזבאללה שהעמיס אמל"ח על רכב במג'דל זון. לפי דיווחים לבנונים שני בני אדם נפצעו קל בתקיפה

ט"ז כסלו התשפ"ה
צה"ל: תקפנו מהאוויר מחבל שהעמיס אמל"ח בדרום לבנון
צה"ל: תקפנו מהאוויר מחבל שהעמיס אמל"ח בדרום לבנון צילום: מקום התקיפה במג'דל זון

צה"ל ממשיך לאכוף את הפסקת האש בדרום לבנון בכל האמצעים. הערב הודיע דובר צה"ל כי תקף מחבל שעסק בהעברת אמל"ח בניגוד להסכם.

לפי דיווחים בלבנון, שני מחבלים נפצעו באורח קל אחרי שכטב"מ ישראלי תקף את רכבם במג'דל זון, כ-5 קילומטרים צפונית לגדר הגבול בגזרה המרכזית.

"מחבל של ארגון הטרור חיזבאללה זוהה מוקדם יותר היום מעמיס אמצעי לחימה על כלי רכב בדרום לבנון, תוך הפרת ההבנות בין ישראל ללבנון. כלי טיס של חיל האוויר תקף את הרכב להסרת האיום. צה״ל ממשיך להיות מחויב להבנות שהתקבלו בנוגע להפסקת האש בלבנון, פרוס במרחב דרום לבנון ויפעל להסרת כל איום על מדינת ישראל ואזרחיה", נאמר בהודעה.

דרום לבנון הפסקת אש ישראל במלחמה תקיפה בלבנון